HerNews.gr
Διεθνή

Αποκαλύφθηκε η έκτακτη ανάγκη της οικογένειας του Travis Barker: Η έγκυος Kourtney Kardashian νοσηλεύτηκε για λίγο

Ο Travis Barker χρειάστηκε να επιστρέψει απότομα στο σπίτι από την περιοδεία του, αφού η έγκυος σύζυγός του, Kourtney Kardashian, νοσηλεύτηκε σύμφωνα με νέα έκθεση.

Η Kourtney Kardashian είχε μια «σύντομη» διαμονή και είναι «πίσω στο σπίτι τώρα με τα παιδιά της», είπε μια πηγή στο People.

«Αισθάνεται καλύτερα», πρόσθεσε η πηγή. «Είναι χαρούμενη που έχει και τον Travis πίσω στο σπίτι».Ο Τράβις Μπάρκερ χτυπάει στο στομάχι της εγκύου Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Δεν είναι σαφές γιατί η Kardashian, η οποία φωτογραφήθηκε φεύγοντας από ένα νοσοκομείο της περιοχής του Λος Άντζελες το Σάββατο με τον σύζυγό της στο πλευρό της, αναζήτησε ιατρική βοήθεια.

Οι Blink-182 ανακοίνωσαν νωρίς την Παρασκευή ότι έπρεπε να αναβάλουν την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας τους, ενώ ο Barker ασχολήθηκε με ένα «επείγον οικογενειακό ζήτημα» στις ΗΠΑ.

Η δήλωση του ροκ συγκροτήματος δεν διευκρίνισε ποια ήταν η έκτακτη ανάγκη, αλλά αναγκάστηκαν να επαναπρογραμματίσουν εμφανίσεις στη Γλασκώβη, το Μπέλφαστ και το Δουβλίνο και υποσχέθηκαν να παράσχουν περισσότερες πληροφορίες «το συντομότερο δυνατό».

Ο Τράβις Μπάρκερ και η έγκυος Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ποζάρουν μαζί.

Λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση, o Travis  Barker, 47 ετών, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στην αίθουσα προσευχής του αεροδρομίου της Γλασκώβης.

Ένα από τα Stories του στο Instagram περιείχε ένα πανό που έγραφε: «Μαζί προσευχόμαστε». Ένα άλλο έδειξε ένα βιτρό σε ένα σκηνικό εκκλησίας.

Εν τω μεταξύ, η Kardashian, έμεινε ήσυχη και μακριά από τα social media τις τελευταίες ημέρες.

Ένα πανό "Together we pray" στο Instagram Story του Travis Barker.

Η Kourtney και o Travis προσπαθούσαν να κάνουν παιδί εδώ και χρόνια και κατέγραψαν το ταξίδι γονιμότητας στο ριάλιτι της οικογένειάς της στο Hulu.

Η επιχειρηματίας αρχικά  δοκίμασε την εξωσωματική γονιμοποίηση , αλλά εξήγησε σε ένα επεισόδιο του Μαΐου ότι «τελείωσαν επίσημα» με τη διαδικασία και αντ’ αυτού ήθελε να συλλάβει φυσικά.

«Θα αγαπούσαμε ένα μωρό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αλλά πιστεύω πραγματικά σε αυτό που μας επιφυλάσσει ο Θεός», εξήγησε εκείνη την εποχή. «Αν αυτό είναι μωρό, τότε πιστεύω ότι θα συμβεί».

Μια έγκυος Kourtney Kardashian ποζάρει.

Η Kardashian έχει ήδη  τον γιο της Mason, 13, την κόρη Penelope, 11, και τον γιο Reign, 8, με τον  πρώην της Scott Disick .

Εν τω μεταξύ, ο Barker έχει τον γιο Landon, 19, και την κόρη Alabama , 17, με την πρώην σύζυγό του Shanna Moakler.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Kelly Clarkson: Αποκαλύπτει πως κατάφερε να χάσει βάρος

HerNews ka

Dua Lipa: Γιατί δεν θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

HerNews ka

Julia Roberts: “Η ιστορία εύκολα ξαναγράφεται από άντρες”

HerNewskl