HerNews.gr
Μόδα

Swarovski: Φέρνει την έκθεση ορόσημο της Βιέννης «Masters of Light» στη Σαγκάη

Η Swarovski πρόκειται να φέρει τον Σεπτέμβριο τη λάμψη στη Σαγκάη με την έκθεση ορόσημο της Βιέννης, «Masters of Light», γιορτάζοντας τα σχεδόν 130 χρόνια από την ιστορική της κληρονομιά ανά τον κόσμο της μόδας, του κοσμήματος και της ποπ κουλτούρας.

Με τίτλο Swarovski – Masters of Light από τη Βιέννη στη Σαγκάη, η έκθεση θα εξερευνήσει την τέχνη και το savoir-faire της Swarovski καθώς και τον μοναδικό αντίκτυπο του οίκου στον πολιτισμό από Αυστρία όπου ξεκίνησε στα τέλη του αιώνα, μέχρι σήμερα.

Η γέννηση της Swarovski το 1895 συνέπεσε με την γέννηση της υψηλής ραπτικής και ο ιδρυτής Daniel Swarovski ταξίδεψε στο Παρίσι, παρέχοντας στους πρώτους couturiers νέα κοψίματα, χρώματα καθώς και φρέσκια έμπνευση. Στα χέρια τέτοιων οραματιστών δημιουργών, τα κρύσταλλα Swarovski πήραν μορφές άπειρης ποικιλίας, και έγιναν ζωτικό συστατικό στην πασαρέλα, στα κοσμήματα μόδας και υψηλής ραπτικής.

Καθώς ο αιώνας ξετυλίγονταν, τα κρύσταλλα Swarovski φώτιζαν μερικές από τις πιοαξέχαστες κινηματογραφικές στιγμές του Hollywood και φώτισαν τα πιο εμβληματικά αστέρια του. Η λάμψη τους αξιοποιήθηκε από δημιουργικούς καλλιτέχνες της σκηνής και της οθόνης για να προβάλουν τη δική τους δύναμη σταρ – την απροσδιόριστη μαγεία τους.

Η έκθεση Swarovski «Masters of Light» θα παρουσιάσει μια μοναδική σειρά από σκηνικά κοστούμια και σύνολα από το κόκκινο χαλί – πολλά προερχόμενα από τη συλλογή Swarovski Heritage – και παρουσιάζονται στο κοινό για πρώτη φορά, μαζί με αριστουργήματα της τέχνης της υψηλής ραπτικής, που αριθμούν πάνω από αιώνα ύπαρξης.

Η έκθεση θα επικεντρωθεί γύρω από τρεις πυλώνες: την αυστριακή κληρονομιά της
Swarovski, το ασύγκριτο savoir-faire που μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά τεχνιτών στα κεντρικά του γραφεία στις Τιρόλες Άλπεις και τη μοναδική σχέση της μάρκας με τη βιομηχανία της μόδας και την ποπ κουλτούρα.

Η έκθεση Swarovski «Masters of Light» θα ταξιδέψει τους θεατές στο χρόνο και το χώρο,από τη Βιέννη του 19ου αιώνα – όπου ο ιδρυτής της εταιρείας Daniel Swarovski εμπνεύστηκε τη δημιουργία της επαναστατικής ηλεκτρικής μηχανής κοπής κρυστάλλων του, ως στη Σαγκάη του 21ου αιώνα, μια διεθνή μητρόπολη αφιερωμένη στην προώθηση της πρωτοπορίας οράματα ενώ αγαπά την παράδοση: ένα μέρος όπου η ιστορία και το μέλλον συγκλίνουν.

Swarovski Κοσμήματα, Ρολόγια, Αξεσουάρ, Διακοσμητικά

Η έκθεση Swarovski «Masters of Light» θα παρουσιάσει επίσης τις πρωτοποριακές
καινοτομίες της Swarovski στο κόψιμο και το χρώμα –σήμερα η μάρκα προσφέρει
περισσότερες από 300.000 ποικιλίες κρυστάλλινων αποχρώσεων, κοψίματα και εφέ– καθώς και τα οράματά της για το μέλλον, όπως εκθαμβωτικές εκλεκτές συλλογές κοσμημάτων με Swarovski Created Διαμάντια.

Αυτά τα εξαίσια κοσμήματα συνδυάζονται με εργαστηριακά
διαμάντια που είναι πανομοιότυπα με τα εξορισμένα διαμάντια, έχουν την ίδια σύνθεση, σκληρότητα και λάμψη – η μόνη διαφορά είναι από που προέρχονται.

Φως και κρύσταλλο πάνε χέρι-χέρι. Κάθε κρύσταλλος Swarovski αιχμαλωτίζει και
μεταμορφώνει το φως, αναφλέγοντας μια μοναδική λάμψη και φωτεινότητα. Εφευρέθηκε από τον Daniel Swarovski το 1895 και εξελίσσεται συνεχώς από τότε, η μοναδική κρυστάλλινη φόρμουλα της Swarovski, σε συνδυασμό με το απαιτητικό savoir-faire του Maison στις τεχνικές κοπής και στίλβωσης, προσφέρει λάμψη για όλους.

 

Υπό την οραματική ηγεσία της Global Creative Director Giovanna Engelbert, οι συλλογές κοσμημάτων της Swarovski συνεχίζουν να ξεπερνούν τα όρια, εξερευνώντας τα πληθωρικά χρώματα που έχουν πυροδοτήσει τη δημιουργικότητα στη μόδα και τη λαϊκή κουλτούρα εδώ και 128 χρόνια.

Σήμερα, καθώς η Swarovski πλησιάζει την 130η επέτειό της, αυτή η έκθεση ορόσημο θα κάνει πρεμιέρα στη Σαγκάη για να προβάλει τη δημιουργικότητα, τη σοφία και τη μαεστρία του φωτός που την έχει κρατήσει στην πρώτη γραμμή όχι μόνο της λάμψης, αλλά και της ποπ κουλτούρας.Αρχική - Κοσμήματα Swarovski ECrystal

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ SWAROVSKI

Δεξιοτέχνες του Φωτός από το 1895
Η Swarovski φιλοτεχνεί μοναδικές δημιουργίες με βάση τα κρύσταλλα, άψογης ποιότητας και δεξιοτεχνίας, δημιουργώντας χαρούμενες στιγμές και εξυμνώντας την ατομικότητα.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1895, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαθέτει δίκτυο πωλήσεων των κορυφαίων κρυστάλλων, πολύτιμων λίθων, Swarovski Created Diamonds και zirconia, κοσμημάτων και αξεσουάρ παγκοσμίως, καθώς επίσης και κρυστάλλινων αντικειμένων και αξεσουάρ, διακοσμητικά σπιτιού.

Η Swarovski Crystal Business διαθέτει παγκόσμια εμβέλεια με περίπου 2.400 καταστήματα και 6.700 σημεία πώλησης σε σχεδόν 150 χώρες και απασχολεί περισσότερα από 18.000 άτομα.

Μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά), η Swarovski Crystal Business συνθέτει τον Όμιλο Swarovski. Μέρος της παρακαταθήκης της Swarovski είναι η υπεύθυνη σχέση που έχει
δημιουργήσει με τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Σήμερα αυτή η παρακαταθήκη έχει τις ρίζες της σε μέτρα βιωσιμότητας καθ’ όλη την αλυσίδα αξίας, με έμφαση στην κυκλική καινοτομία, την υπεράσπιση της διαφορετικότητας, την ένταξη και την αυτοέκφραση, και στο φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Swarovski, το οποίο υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις με θετικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Φόρεσε τον πιο cozy συνδυασμό για χριστουγεννιάτικο brunch!

HerNewskl

Hailey Bieber: Ντύθηκε από την κορυφή ως τα νύχια με… ρούχα του Justin – Φόρεσε ακόμη και το εσώρουχό του

HerNews ka

Cargo Pants: Πώς θα τα φορέσετε την άνοιξη;

HerNewskl