HerNews.gr
Διεθνή

Marilyn Monroe: Εγκρίθηκε η άδεια κατεδάφισης για να γκρεμιστεί το σπίτι της στο Λος Άντζελες

Το μοναδικό σπίτι που κατείχε ποτέ η Marilyn Monroe στο Λος Άντζελες φέρεται να τίθεται προς κατεδάφιση από τον νέο του ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με τη New York Post , η οποία ήταν η πρώτη που ανέφερε την είδηση, ο άγνωστος ιδιοκτήτης κατέθεσε άδειες για κατεδάφιση, για τις οποίες το Τμήμα Κτιρίων και Ασφάλειας του Λος Άντζελες ενέκρινε έναν «έλεγχο σχεδίου» την Τρίτη. 

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν έχει ακόμη λάβει το επίσημο πράσινο φως για να ξεκινήσει.Η πισίνα και η αυλή της Marilyn Monroe όπως ήταν όταν ήταν ιδιοκτήτρια του σπιτιού Brentwood που αποτελεί μέρος της συλλογής του αντιγράφου του Greg Schreiner που γυρίστηκε στις 13 Ιουλίου 2010 στο σπίτι του Schreiner στο Λος Άντζελες.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της χασιέντας (ισπανικός τύπος κατασκευής), ο διευθυντής hedge fund της Emerald Lake, Dan Lukas, και η σύζυγός του Anne Jarmain, πούλησαν το ακίνητο στον νέο αγοραστή για περίπου 8,35 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την Post and Robb Report.

Η ιδιοκτησία τεσσάρων υπνοδωματίων και τριών λουτρών που εκτείνεται σε περισσότερα από 2.600 τετραγωνικά πόδια εξακολουθεί να διατηρεί τις αυθεντικές οροφές με ξύλινα δοκάρια, τα δάπεδα από πλακάκια από τερακότα και τα παράθυρα με κουφώματα, θυμίζοντας την ουσία της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ.

Η περιφραγμένη κατοικία Brentwood διαθέτει επίσης ένα καταπράσινο γκαζόν με ένα δέντρο εσπεριδοειδών, μια μεγάλη πισίνα που περιβάλλεται από ένα αίθριο από τούβλα και ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα.

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Μαρκλ: Κάνει comeback με νεο hairstyle μετά από πολλά χρόνια

HerNews ka

Μάργκοτ Ρόμπι: “Ήθελα να είμαι γυμνή στον Λύκο της Wall Street”

Her News

Cardi B: Επιβεβαίωσε ότι χώρισε με τον Offset!

HerNews ka