HerNews.gr
Διεθνή

Cardi B: Επιβεβαίωσε ότι χώρισε με τον Offset!

Η Cardi B επιβεβαίωσε ότι αυτή και ο Offset χώρισαν ξανά μετά από καταγγελίες για απιστία.

Η ερμηνεύτρια του “WAP” βγήκε ζωντανά στο Instagram αργά την Κυριακή και παραδέχτηκε ότι δεν “νομίζει” ότι ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της την απάτησε με την ράπερ Chrisean Rock, αλλά επίσης δεν ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια.

«Δεν με νοιάζει να το μάθω γιατί είμαι single εδώ και ένα λεπτό», είπε στους followers της.

«Απλώς δεν ξέρω πώς να το πω στον κόσμο».Η Cardi b κάθεται στο σκοτάδι στο Instagram ζωντανά

Η Cardi B αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Offset είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα, αν και δήλωσε πως ανυπομονεί για τη νέα χρονιά που έρχεται.

«Θέλω να ξεκινήσω το 2024 φρέσκα, ανοιχτή», είπε. «Είμαι περίεργη για μια νέα ζωή, μια νέα αρχή. Είμαι ενθουσιασμένη».

cardi b και offset

Ο ράπερ Blueface, ο οποίος έβγαινε με τη Rock από το 2020 μέχρι τις αρχές του έτους, έκανε μια αποκάλυψη στο Twitter το Σαββατοκύριακο ισχυριζόμενος ότι η πρώην του και ο Offset είχαν κοιμηθεί μαζί ενώ ο ράπερ ήταν παντρεμένος με την Cardi, αλλά ο Offset αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

«Δεν μιλάω ούτε άγγιξα ποτέ αυτή την κυρία. Πραγματικά μιλάμε, χρειάζεσαι βοήθεια!»,έγραψε ο Offset στο Twitter ως απάντηση.

Η Cardi και ο Offset πυροδότησαν για πρώτη φορά διχασμένες φήμες την περασμένη εβδομάδα, όταν έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια, η παραγωγός επιτυχιών του “Bodak Yellow” τροφοδότησε τις εικασίες μοιράζοντας διχασμένα μηνύματα σχετικά με την ιεράρχηση του εαυτού της.

@femalerapquotes #cardib #foryou #viral #rap #woman #chrisean #offset #bardigang ♬ For My Hand (feat. Ed Sheeran) – Burna Boy

«Έχω βαρεθεί να προστατεύω τα συναισθήματα των ανθρώπων… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ», έγραψε σε μια ανάρτηση.

Ο Offset εμφανίστηκε σε ένα πάρτι της Art Basel την Παρασκευή το βράδυ, αλλά έφερε τη μαμά του , Latabia Woodward, ως ραντεβού του — με την Cardi να μην φαίνεται πουθενά.

Η Cardi και ο Offset παντρεύτηκαν κρυφά τον Σεπτέμβριο του 2017 και μοιράζονται μαζί δύο παιδιά: την κόρη Kulture Kiari Cephus, 5 ετών, και τον γιο Wave Set Cephus, 2 ετών. Χώρισαν για λίγο στα τέλη του 2020.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιες ευρωπαϊκές πόλεις σπάνε τα ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας – Έκαναν καλοκαιρινή Πρωτοχρονιά

Her News

Μπρουκ Σιλντς: «Η μητέρα μου με άφηνε να γυρίζω γυμνές σκηνές όταν ήμουν παιδί»

Her News

«Δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό να βομβαρδίζουν σπίτια» – Δύσκολη η κατάσταση στο Ισραήλ

HerNews ka