HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Κάνει comeback με νεο hairstyle μετά από πολλά χρόνια

Η Μέγκαν Μαρκλ κρατάει χαμηλό προφίλ εν μέσω του non stop δράματος με τον πρίγκιπα Χάρι και τη βασιλική οικογένεια, αλλά έδειξε τη νέα της εμφάνιση σε ένα βίντεο χθες.

Η Μαρκλ φάνηκε να κάνει το ντεμπούτο της με πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες καθώς έκανε μια εισαγωγή στο TED Talk της καλής της φίλης Misan Harriman την Κυριακή με ίσια μαλλιά και ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα.

Αν και φαίνεται ότι μπορεί να έκανε θεραπεία με κερατίνη, η Μέγκαν Μαρκλ η οποία δεν θα παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ την επόμενη εβδομάδα, ήταν επίσης για καιρό θαυμάστρια της σειράς Oléo-Relax της Kérastase.

Πριν από χρόνια, η Μέγκαν είπε στο Beauty Banter ότι χρησιμοποιεί «ευλαβικά» τα προϊόντα της μάρκας περιποίησης μαλλιών που απαλύνουν το φριζάρισμα και η κουνιάδα της Kate Middleton, λέγεται ότι χρησιμοποιεί επίσης την ίδια σειρά.

Μαζί με το κομψό νέο hairstyle, η Μαρκλ είχε ένα λαμπερό beauty look με γυαλιστερά ροζ χείλη, ροδαλά μάγουλα και ένα smokey καφέ μάτι.

Φορούσε ένα απλό, αμάνικο μπεζ μπλουζάκι καθώς παρέδιδε την εισαγωγή του Χάριμαν από το σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Η νέα εμφάνιση της δούκισσας έρχεται αφού επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα παρευρεθεί στη στέψη στις 6 Μαΐου

Ο πρίγκιπας Χάρι θα παρευρεθεί στην ιστορική ημέρα του πατέρα του χωρίς τη σύζυγό του, η οποία θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τη Λίλιμπετ και τον Πρίγκιπα Άρτσι, ο οποίος θα γίνει 4 ετών την ημέρα της στέψης.

Την περασμένη εβδομάδα,  η Telegraph ανέφερε ότι η Μαρκλ έγραψε μια επιστολή στον βασιλιά Κάρολο το 2021 εκφράζοντας τις ανησυχίες της για την «ασυνείδητη προκατάληψη» στη βασιλική οικογένεια.

Αφού είδε τη φρέσκια νέα της εμφάνιση, φαίνεται ότι τα πάει μια χαρά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άλμπερτ Μπουρλά: Με κορονοϊό ο Mr. Pfizer – Έχει κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου

Her News b

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ πιο σκληρή απ’ ό,τι νομίζει ο κόσμος» αποκαλύπτει βασιλικός ρεπόρτερ

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Έδιωξε την αγαπημένη βοηθό της βασίλισσας Ελισάβετ μετά τον θάνατό της

HerNews ka