HerNews.gr
Ελλάδα

Blue Horizon: Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στον Αντώνη – Δεν άντεξε και κατέρρευσε ο αδερφός του

Θρήνος έχει σκεπάσει τον Άγιο Νικόλαο εκεί που σε λίγη ώρα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη, που έχασε άδικα τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Η σορός του έφτασε στην Κρήτη το πρωί με το πλοίο της γραμμής, ενώ πριν από λίγο έφτασε στoν ναό της Ευαγγελίστριας όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν όταν ο αδερφός του 36χρονου μόλις μπήκε στο ναό, λύγισε μπροστά στη θέα του νεκρού Αντώνη. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο εφημέριος του ναού π. Γιώργης Τζάβλας μίλησε στο Creta24 για τον Αντώνη που «μεγάλωσε στα σκαλιά της εκκλησίας».

«Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι. Είναι πνευματικό μου παιδί, μεγάλωσε εδώ στη γειτονιά μας. Κάθε μέρα σχεδόν συναντιόμασταν, κάθε μέρα μας καλωσόριζε και τον καλωσορίζαμε. Μου έλεγε «γειά σου πάτερ»», ανέφερε συγκινημένος.

«Όλο τον κόσμο γνώριζε και έκανε και πράξεις που θα τις γνωρίσουμε πολύ αργότερα. Παρόλο που η οικογένειά του βρισκόταν σε εμπερίστατη κατάσταση μου έλεγαν από την μονάδα φροντίδας μητρότητας της οποία είμαι πρόεδρος ότι όταν στο παιδί έδιναν κάτι για να το μοιραστεί με την οικογένειά του εκείνο πήγαινε κατευθείαν και το μοίραζε με άλλα παιδιά που είχαν ανάγκη», σημείωσε ο π. Γιώργης.

Πηγή: creta24.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κολωνός: Οι καταθέσεις της 12χρονης και οι επαφές της μητέρας με τον βιαστή

Her News

Η συγκλονιστική φωτογραφία με πυροσβέστες στην Αττική

Her News b

Covid Free Gr Wallet: Ταυτότητα και πιστοποιητικό στο κινητό σου – Μάθε πως ενεργοποιείται

Her News