HerNews.gr
Χωρίς κατηγορία

Blue Horizon: Συγκλονίζει ο πνευματικός του 36χρονου – «Τα αδέλφια του Αντώνη δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την απώλεια του»

Ο πνευματικός του Αντώνη Καργιώτη που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά τον πέταξαν στη θάλασσα και τον άφησαν να πνιγεί αβοήθητο, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 15/9 στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και στη Μαρία Βλάχου.

«Ζούμε όλοι κάτω από την οδύνη του θανάτου του Αντώνη. Τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ μεγάλο ψυχικό πόνο και δυσκολεύονται κάθε μέρα να αντιμετωπίσουν την απώλεια του αγαπημένου τους αδερφού. Ο Αντώνης ήταν ένα παιδί που συνεχώς χαμογελούσε. Ήταν συνεχώς ευδιάθετος παρά τις δυσκολίες της ζωής του και ήταν ένα παιδί με πολλούς φίλους που τον στήριξαν στη δύσκολη στιγμή της απώλειας της μανούλας του.

Υπήρξε μια συζήτηση με την αδελφή του να βαπτιστεί το παιδί της άμεσα μετά τη κηδεία του Αντώνη, αλλά τελικά θα γίνει αργότερα το μυστήριο. Το αν η αδελφή του θα δώσει το όνομά του στο παιδί της, είναι κάτι που δε μπορώ να επιβεβαιώσω», δήλωσε ο πνευματικός του Αντώνη Καργιώτη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παντελής Παντελίδης: Το τραγούδι του “Γίνεται” στο soundtrack της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

HerNews ka

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί: Γιατί θέλω συνέχεια σεξ; Όλες οι απαντήσεις

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: Τόλμησε το butter cream blonde hair trend

HerNewskl