HerNews.gr
Διεθνή

Sia: Δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι για 3 χρόνια μετά το διαζύγιο της

Η Sia είχε «βαριά κατάθλιψη» μετά το διαζύγιό της το 2016 από τον σκηνοθέτη Έρικ Άντερς Λανγκ.

Η 47χρονη τραγουδίστρια μίλησε πρόσφατα με τον  Zane Lowe στο Apple Music 1 για να συζητήσει πώς η «σκοτεινή ώρα» τη βοήθησε να εμπνευστεί το επερχόμενο άλμπουμ της, «Reasonable Woman».Σία

«Λοιπόν, στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι ότι μόλις έγραφα κάθε τόσο ένα τραγούδι εδώ ή εκεί τα τελευταία έξι, επτά χρόνια», είπε στον Lowe Thursday.

«Χώρισα και αυτό με πέταξε πραγματικά. Ήταν τόσο σκοτεινή περίοδος που ήμουν στο κρεβάτι για τρία χρόνια, πραγματικά, πολύ βαριά κατάθλιψη. Και έτσι δεν μπορούσα πραγματικά να κάνω τίποτα για αυτό το χρονικό διάστημα».

Η Σία με τον Έρικ Άντερς Λανγκ.

Ενώ θρηνούσε για το τέλος του γάμου της, η Sia άρχισε να ηχογραφεί «μικρά κομμάτια εδώ κι εκεί» – παρά το γεγονός ότι ήταν «πραγματικά δύσκολο να την σηκώσεις από το κρεβάτι».

«Και μετά, τελικά, αποδείχθηκε ότι είχαμε αρκετά τραγούδια για να κάνουμε ένα άλμπουμ, αρκετά καλά», εξήγησε. 

Η Sia και ο Λανγκ,  έβγαιναν ήδη όταν η τραγουδίστρια έγινε γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του 2010. Το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014 κατά τη διάρκεια μιας οικείας τελετής στο σπίτι της στο Παλμ Σπρινγκς, στην Καλιφόρνια.

Η Σία με τον Έρικ Άντερς Λανγκ.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μόλις δύο χρόνια αργότερα.

«Μετά από πολύ ψάξιμο ψυχής και σκέψη, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε ως ζευγάρι», ανέφερε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση εκείνη την εποχή. «Είμαστε, ωστόσο, αφοσιωμένοι στο να παραμένουμε φίλοι. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο».

Στις καταθέσεις, η Sia ανέφερε απλώς τις «ασυμβίβαστες διαφορές» ως τον λόγο για τον χωρισμό τους.Σία

Παρόλο που η τραγουδίστρια – η οποία υιοθέτησε δύο γιους το 2019 – ορκίστηκε «να είναι μόνη για το υπόλοιπο της ζωής της»,  παντρεύτηκε τον Νταν Μπέρναρντ τον Μάιο.

Το ζευγάρι είπε «I do» κατά τη διάρκεια μιας εκπληκτικής τελετής στη Villa Olivetta, το σπίτι των σχεδιαστών Stefano Dolce και Domenico Gabbana, στο Portofino της Ιταλίας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πρωτοχρονιά 2023: Υποδέχθηκαν το νέο έτος σε Ωκεανία και Ασία

HerNews ka

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας» – Εντυπωσιακές εικόνες από όλο τον κόσμο

Her News

Σάλος δίχως τέλος για το βίντεο της Σάνα Μάριν, πρωθυπουργό της Φινλανδία: «Ναι, θα κάνω τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών»

Her News b