HerNews.gr
Διεθνή

Snoop Dogg: Αποκαλύπτει ότι φοβάται τα άλογα – «Πάρτε τα μακριά μου»

Στο επεισόδιο της 12ης Σεπτεμβρίου της σειράς ειδήσεων του Snoop Dogg στο δίκτυο ειδήσεων στο YouTube  Double G News , ο ράπερ  παραδέχτηκε την τον φόβο του για τα άλογα , λέγοντας: “Απλά τα φοβάμαι απίστευτα”.

“Τόσο σοβαρό. Δεν με έχετε δει ποτέ σε μια σκηνή με ένα άλογο. Έχω βγει στη σκηνή με στρουθοκάμηλους, ιγκουάνα, όλα τα είδη”, εξήγησε ο Snoop. “Δεν έχω βγει ποτέ σε σκηνή με άλογο. Πάρτε τα μακριά μου. Δεν ξέρω γιατί!”

Ο Snoop Dogg, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Calvin Cordozar Broadus Jr., αποκάλυψε ότι ενώ η σύζυγός του Shante Broadus είχε ένα άλογο για τρία χρόνια που της άρεσε να ιππεύει «για την ησυχία της», αρνήθηκε να αλληλεπιδράσει με το ζώο και προτίμησε να κρατήσει την απόσταση του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη snoopdogg (@snoopdogg)

«Ίσως στην προηγούμενη ζωή σου να έπεσες από ένα άλογο», του απάντησε ο Haddish, στον οποίο ο Snoop αστειεύτηκε, «νομίζω ότι μπορεί να ήμουν ο Ακέφαλος Καβαλάρης [στην προηγούμενη ζωή μου]».

Αν και ο Snoop Dogg δεν γνωρίζει τον λόγο πίσω από τη φοβία του, κατανοεί τη γοητεία των αλόγων και είναι ανοιχτός στο να θεραπεύσει τον φόβο του στο μέλλον.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λύθηκε το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση του «King Kong»

HerNews ka

Disney: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους εργαζόμενους

Her News

Πρίγκιπας Χάρι: “Για αυτόν τον λόγο εγκατέλειψα το παλάτι…”

Her News b