HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον επεισοδιακό χωρισμό

Η Britney Spears βγαίνει με τον πρώην οικονόμο της με εγκληματικό παρελθόν , τον Paul Richard Soliz, σύμφωνα με την Page Six.

Μια πηγή αποκάλυψε ότι η Britney Spears έχει ρομαντική σχέση με τον πρώην εγκληματία 37 ετών, εν μέσω του διαζυγίου της με τον Sam Asghari.

Ωστόσο, μια άλλη πηγή υποστηρίζει ότι η Spears δεν απάτησε ποτέ τον εν διαστάσει σύζυγό της, και ισχυρίζεται ότι οποιεσδήποτε φήμες ότι η τραγουδίστρια βλέπει τον πρώην υπάλληλο της είναι “ψευδείς”.Britney Spears.

Μια τρίτη πηγή προσθέτει  ότι το ζευγάρι «δεν βγαίνει ραντεβού», σημειώνοντας ότι σταμάτησαν να κάνουν παρέα όταν εκείνη «γύρισε από το Μεξικό».

Μια πηγή είπε επίσης στην Daily Mail την Πέμπτη ότι η Spears δεν άρχισε να βλέπει τη Soliz παρά μόνο μετά τον χωρισμό της από τον Asghari.

Ο εκπρόσωπος του πρακτορείου ισχυρίστηκε ότι η Britney Spears και το κάποτε στέλεχος της είχαν μόνο μια «σύντομη περιπέτεια» αλλά την έχουν ήδη διακόψει και «δεν είναι πλέον» σε επικοινωνία.

Ωστόσο, μια από τις πηγές εικάζει ότι ο μόνος λόγος που η Spears και ο Soliz δεν έχουν εντοπιστεί μαζί πρόσφατα είναι ότι η τραγουδίστρια πήγε στο Μεξικό και μπορεί να μην μπορέσει να ταξιδέψει εκτός χώρας λόγω νομικών ζητημάτων.

Η τραγουδίστρια είχε έρθει κοντά με την πρώην οικονόμο της, ο οποίος είχε προσληφθεί για περίπου ένα χρόνο για να «καθαρίζει τουαλέτες, να σκουπίζει δάπεδα και να μαζεύει σκουπίδια» γύρω από την έπαυλη της Spears στην Καλιφόρνια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Cara Delevingne: Λέει ότι το να είναι νηφάλια «άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ: Η δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Χάρι που διαψεύδει τις φήμες χωρισμού

HerNews ka

Kanye West: Χώρισε με τη “σωσία” της Kim Kardashian

HerNewskl