HerNews.gr
Διεθνή

Cindy Crawford: Εξηγεί γιατί πόζαρε γυμνή για το «Playboy» παρά τις αντιρρήσεις των οικείων της

Φτάνοντας στην καριέρα της, η Cindy Crawford χαρακτηρίστηκε ως το παναμερικανό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Επαναστάτησε ενάντια σε αυτή τη φήμη όταν αποφάσισε να ποζάρει γυμνή για το περιοδικό Playboy το 1988 – μια αμφιλεγόμενη επιλογή που κατέληξε επίσης να την εκτοξεύσει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη επιτυχίας.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ The Super Models του Apple TV+ , η Crawford εξηγεί ότι το να γίνει το πρόσωπο της Revlon της πρόσφερε ένα ορισμένο επίπεδο εργασιακής ασφάλειας και ελευθερία να ακολουθήσει πιο περιπετειώδη έργα.Η Cindy Crawford στο "The Super Models", που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο Apple TV+.

Το 1988, της ζήτησαν να ποζάρει για το Playboy και, όπως λέει, «Όλοι στη ζωή μου εκείνη την εποχή πίστευαν ότι δεν έπρεπε να κάνω Playboy . Το πρακτορείο μοντέλων μου δεν ένιωθε ότι αυτό ταιριάζει στους τύπους των εργασιών που έπρεπε να κάνω. Νομίζω ότι η επωνυμία εξακολουθούσε να έχει μια χροιά που ίσως τρόμαζε κάποιους».

Το σούπερ μόντελ συνεχίζει λέγοντας ότι ενώ «καταλάβαινε την πλατφόρμα του Playboy και τι συμβόλιζε αυτό» και ότι το να ποζάρει για το περιοδικό «ήταν σίγουρα εκτός της κανονικής τροχιάς για ένα μοντέλο της Vogue εκείνη την εποχή», ένιωθε ακόμα ότι την ελκύει το project.

Νεότερα Άρθρα

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ξεσπά: Ακούμε μόνο «μπλα, μπλα» για το κλίμα

Her News

Αυστραλία: Viral βίντεο από αεροδρόμιο – Πετούν τις βαλίτσες σαν… σκουπίδια

Her News b

Μάθιου Πέρι: Νέες αποκαλύψεις – Το κρυφό ραντεβού με την Κάμερον Ντίαζ πριν 15 χρόνια

Her News