HerNews.gr
Ελλάδα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Βεβαρημένη η κατάσταση της υγείας του – Η υπόθεση του τροχαίου οδηγείται στο Εφετείο

Την Παρασκευή 22/9 οδηγείται στο Εφετείο η υπόθεση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, του γνωστού παρουσιαστή που τα ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2017 είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο με τη μηχανή του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης να παλεύει όλα αυτά τα χρόνια με αλλεπάληλα χειρουργεία και επεμβάσεις με σκοπό να καλυτερέψει η κατάσταση της υγείας του όσο γίνεται περισσότερο.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως η υπόθεση θα οδηγηθεί στο εφετείο από την πλευρά του οδηγού του λεωφορείου.

Μάλιστα η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρία Βλάχου, συνάντησε τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνονα Τάτση, ο οποίος μίλησε και για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή:  «Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος.

Ο αγώνας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη για την υγεία του και τα αισιόδοξα  σημάδια! Έχει σημεία βελτίωσης | Gossip-tv.gr

Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε. Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη, υπάρχει μια πρόοδος αλλά όπως γνωρίζετε η πρόοδος σε αυτές τις κακώσεις είναι πάρα πολύ αργή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Βάλλης: Το ευχαριστήριο μήνυμά του για τις εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών

HerNews ka

Τραγωδία στην Άνω Γλυφάδα: Νεκρό βρέφος που έπεσε από τον τέταρτο όροφο

Her News b

Καιρός: Νεφώσεις, βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Her News