HerNews.gr
Ελλάδα

Παραλύει η χώρα από την απεργία – Μπάχαλο με τις στάσεις στις συγκοινωνίες

Στην απεργία συμμετέχουν η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, το ΠΑΜΕ, η ΠΕΝΕΝ, η ΕΕΕΚΕ, η ΠΟΕΔΗΝ, η ΕΙΝΑΠ, η ΟΕΝΓΕ καθώς κι άλλες οργανώσεις και σωματεία εργαζομένων.

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Στην απεργία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και έτσι θα υπάρχουν στάσεις εργασίας και αλλαγές στα δρομολόγια.

Το τοπίο ξεκαθάρισε αργά το βράδυ της Τετάρτης με τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως «αύριο Πέμπτη 21/09 δεν θα λειτουργήσουν οι Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων σωματείων εργαζομένων. Το Τραμ θα λειτουργήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 13:30».

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς και σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, ωστόσο, όποιος εργαζόμενος επιθυμεί, θα μπορεί να συμμετάσχει στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), η οποία είναι νόμιμη.

-Για τα Τρόλεϊ, η υπόθεση εκδικάζεται το πρωί της Πέμπτης και ως εκ τούτου, μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση, δεν θα κυκλοφορούν τρόλεϊ στην Αθήνα.

-Στον Προαστιακό θα υπάρξει στάση εργασίας από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Σημειώνεται πως τα δρομολόγια των λεωφορείων θα διεξάγονται με σημαντικές καθυστερήσεις, με την αναμονή του επιβατικού κοινού να φτάνει τα 30-40 λεπτά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Βουλιάζει» το Σύνταγμα από τους αγρότες – Τρακτέρ από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα

HerNews ka

Μυστηριώδης κλοπή θυρίδων: Άρπαξαν 85.000 ευρώ με πλαστές υπογραφές

Vip Group

«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος καλλιτέχνης Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Her News b