HerNews.gr
Μόδα

Τα χρώματα που θα φορέσουμε το φθινόπωρο του 2023

Όταν σκέφτεστε το φθινόπωρο, ποια χρώματα σας έρχονται στο μυαλό; Η εποχή συνδέεται συχνά με τις αποχρώσεις των φύλλων που αλλάζουν. Τα πράσινα φύλλα αλλάζουν, καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει και γίνονται κόκκινα, κίτρινα, πορτοκαλί ακόμη και δαμασκηνί.

Για το φθινόπωρο του 2023, δίνεται έμφαση στις συμπληρωματικές αποχρώσεις που μπορούν να μείνουν και μόνες τους. Αλλά θα δούμε και μερικά πλούσια χρώματα που προσφέρουν μια αντίθεση. Ας δούμε παρακάτω ποιες συγκεκριμένες αποχρώσεις θα αναδειχθούν το φέτος το φθινόπωρο.

Magenta

Το magenta δεν επιλέχθηκε μόνο ως το χρώμα της χρονιάς, αλλά βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο λόγω της ταινίας Barbie. Αυτό το χρώμα το είχαμε δει επίσης στην πασαρέλα της συλλογής Valentino Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε αυτό το χρώμα το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2023 ως ένα statement χρώμα, ενσωματωμένο σε μια μονόχρωμη εμφάνιση ή ως χρώμα στα αξεσουάρ.

Κρεμ

Προβλέπουμε ότι οι τόνοι στην οικογένεια του κρεμ και του χειμερινού λευκού θα είναι μια must επιλογή για τους φθινοπωρινούς μήνες. Έχουμε δει αυτά τα χρώματα να βγαίνουν δυνατά στις πασαρέλες και πιο πρόσφατα στις αγορές στην Ευρώπη. Επίσης αυτά τα χρώματα είναι ήδη trend στα υποδήματα.

Κόκκινο

Το φθινόπωρο θα είναι μια μεγάλη εποχή για το έντονο κόκκινο. Αυτό το χρώμα το είχαμε δει στην επίδειξη μόδας για το φθινόπωρο του ’23 από την Prada. Στο Gucci, το είδαμε επίσης να συνδυάζεται όμορφα με μια απόχρωση του κίτρινου. Το κόκκινο εξ ορισμού είναι γνωστό ως «προσωποποιημένη κομψότητα».

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση τους πιο κρύους μήνες, κάτω από τα παλτό σας και σε συνδυασμό με έντονα κόκκινα αξεσουάρ, όπως μια τσάντα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δαχτυλίδια: Τι σημαίνει το δάχτυλο στο οποίο τα φοράτε;

Her News

Schiaparelli Couture Show ss 2024: Όσα ξεχωρίσαμε στο μοναδικό fashion show

HerNewskl

Kate Middleton: Τα κοσμήματα της στη νεκρώσιμη πομπή απέδωσαν φόρο τιμής στη Βασίλισσα Ελισαβετ και στη Νταιάνα

HerNewskl