HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Netflix: Ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για το «Squid Game: The Challenge» – Δείτε το Teaser

Εμπνευσμένο από την αρχική δραματική σειρά Squid Game , ο νέος διαγωνισμός Netflix θα δείξει 456 πραγματικούς παίκτες να διαγωνίζονται μέσα από μια σειρά παιχνιδιών που είτε είναι αντίγραφα αυτών που εμφανίζονται στην αρχική σειρά είτε είναι εμπνευσμένα από αυτήν — μόνο που αυτή τη φορά θα «πεθάνουν» μόνο όταν μια χολιγουντιανή αιματοχυσία σκάει κάτω από τις πράσινες και άσπρες φόρμες τους.

Σε ένα νέο teaser για την εκπομπή που κοινοποιήθηκε στο κανάλι του Netflix στο YouTube την Παρασκευή, μια φωνή από έναν άνδρα που φορούσε μια από τις εμβληματικές κόκκινες φόρμες της σειράς είπε: «Προσοχή παίκτες. Τώρα θα διαγωνιστείτε για το μεγαλύτερο ριάλιτι με χρηματικά έπαθλα στην ιστορία».

Στη συνέχεια, η αντίστροφη μέτρηση παρουσίασε ένα απίστευτο χρηματικό έπαθλο των 4.560.000 δολαρίων.

Δείτε το trailer:

Οι διαγωνιζόμενοι ντυμένοι με τις διάσημες πράσινες και λευκές φόρμες του σόου έδειχναν έκπληκτοι καθώς περπατούσαν στο πλατό για πρώτη φορά. «Πρέπει να με κοροϊδεύεις», ένα άτομο ξεστόμισε καθώς κομμάτια μετρητών έπεσαν σε μια διάφανη υδρόγειο σφαίρα.

«4,56 εκατομμύρια δολάρια;» είπε ένας άλλος. «Οι άνθρωποι κάνουν πολύ χειρότερα για πολύ λιγότερα».

Squid Game: The Challenge.Η Young-Hee – η ανατριχιαστική κούκλα που εντοπίζει αν οι παίκτες κινούνται ακόμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού “Red Light, Green Light” – εμφανίστηκε επίσης στο teaser, μαζί με σκηνές των παικτών που προσπαθούσαν να την προσεγγίσουν με ασφάλεια χωρίς να “πυροβοληθούν”.

Το Squid Game: The Challenge πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου στο Netflix και ακολουθεί την αρχική δραματική σειρά Squid Game , η οποία κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα ροής το 2021. 

Squid Game: The Challenge.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Michael Jackson ταινία: Η ανατριχιαστική ομοιότητα του ανιψιού του Jafaar (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Σπύρος Παπαδόπουλος- Ρένια Λουιζίδου: Βγάζουν για ακόμη μία χρονιά τα sexy συζυγικά τους άπλυτα στη φόρα

HerNews ka

Άννα Βίσση – Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Μία μοναδική συναυλία για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

HerNews ka