HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Michael Jackson ταινία: Η ανατριχιαστική ομοιότητα του ανιψιού του Jafaar (ΦΩΤΟ)

Λοιπόν , έχετε δει την πρώτη ματιά του Jaafar Jackson ως Michael Jackson στην επερχόμενη βιογραφική ταινία “Michael”; Αν όχι, ετοιμαστείτε γιατί μοιάζει απίστευτα με τον θείο του.

Ο επίσημος λογαριασμός του Βασιλιά της Ποπ μοιράστηκε μια κλεφτή ματιά του Jaafar ως Michael και η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

Από το λευκό πανωφόρι μέχρι το εμβληματικό χτένισμα και τους τρόπους, ο Jaafar επαναφέρει τον θρύλο στη μεγάλη οθόνη. Δεν πιστεύουμε ότι θα βρεις κανέναν άλλον που θα μπορούσε να τα καταφέρει τόσο καλά όσο αυτός.

Ο παραγωγός Graham King φαίνεται να συμφωνεί, λέγοντας: «Με τον Jaafar, κάθε βλέμμα, κάθε νότα, κάθε χορευτική κίνηση είναι ο Michael. Ενσαρκώνει τον Michael με τρόπο που κανένας άλλος ηθοποιός δεν θα μπορούσε».

Και δεν είναι ο μόνος που πλέκει τα εγκώμια του Jaafar. Ο Antoine Fuqua, ο σκηνοθέτης της βιογραφικής ταινίας, συμμετείχε επίσης, λέγοντας: «Είναι ο Jaafar που ενσαρκώνει τον Michael. Ξεπερνά τη φυσική ομοιότητα. Είναι το πνεύμα του Michael που περνάει με έναν μαγικό τρόπο».

Αλλά δεν είναι μόνο ο Jaafar που κάνει αυτή τη βιογραφική ταινία κάτι που πρέπει να περιμένουμε. Όλη η ομάδα πίσω από την ταινία είναι κορυφαία, με ειδικούς στα μαλλιά και το μακιγιάζ, τα κοστούμια, τη φωτογραφία, τη χορογραφία και πολλά άλλα να ενώνονται για να ζωντανέψουν την ιστορία του Michael.

Μερικοί από τους ανθρώπους που πραγματικά γνώριζαν και συνεργάστηκαν με τον Michael συμμετέχουν σε αυτό το έργο.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2025

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, σημειώστε τα ημερολόγιά σας για τις 18 Απριλίου 2025. Τότε θα δούμε τον Jaafar να αναλαμβάνει τον ρόλο μιας ζωής και να μεταφέρει την κληρονομιά του θείου του στην μεγάλη οθόνη. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε πόσο περήφανος θα ήταν ο Michael βλέποντας τον ανιψιό του να μπαίνει στα παπούτσια του για αυτή την απίστευτη ταινία.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα θέαμα γιατί αν η φωτογραφία που κυκλοφόρησε είναι κάτι το αξιοσημείωτο, αυτή η βιογραφική ταινία θα είναι μια για τους αιώνες. 

Michael Jackson: Ο ανιψιός του θα τον υποδυθεί στην επερχόμενη βιογραφική του ταινία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η γιορτινή καμπάνια της Disney για την επέτειο των 100 χρόνων εστιάζει στη δύναμη των ευχών

HerNews ka

Τα βγάζω όλα στη φόρα: Πώς βγήκε αυτή η φράση;

Her News

Η ‘’Art Place – Kyriakos Petalidis’’ παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση του Finch of Athens (Ανδρέας Finch) με τίτλο: «Finchperience»

Her News