HerNews.gr
Social News

Super Κική: «Δε θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα που προωθεί την αγάπη για το σώμα μας, θέλω να με φροντίζω»

Η Super Κική έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου όπου μίλησε για τη λιποαναρρόφηση που έκανε πρόσφατα, αλλά και για την άποψη της Δανάης Μπάρκα για την αποδοχή και την αγάπη προς το σώμα μας.

Όσα δήλωσε η Super Κική

«Κάνω υαλουρονικά, botox, φρύδια, Laser, λιποαναρροφήσεις και ό,τι υπάρχει. Είχα πολύ λίπος στο μπούτι, το έβλεπα και δε μπορούσα, είπα ότι θα το βγάλω… Δε θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα που προωθεί την αγάπη για το σώμα μας, δε θέλω να με αποδεχτώ στο 100%, θέλω να με φροντίζω. Συμφωνώ με αυτό που λέει αλλά δε θέλω να μείνω κι έτσι, θέλω κάτι να κάνω».

Αυτά ήταν τα λόγια της γνωστής influencer τα οποία εξόργισαν την Μαρία Μπακοδήμου η οποία εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της.

Το πρωί της Δευτέρας 25/9 η Super Κική ανήρτησε ένα βίντεο στα Instagram Story της στο οποίο ήθελε να απαντήσει στην Μαρία Μπακοδήμου αλλά και σε όλους εκείνους που την σχολίασαν αρνητικά για τα όσα είπε.

«Επειδή σε λίγο σε αυτό το προφίλ θα έρθει ένα κύμα ανθρωποφαγίας να προλάβω το κύμα και να πω ότι με ρώτησε ένας δημοσιογράφος για τις επεμβάσεις, για την λιποαναρρόφηση και κάποια στιγμή μου λέει “η Δανάη Μπάρκα λέει να αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι” και του λέω “εγώ δεν θέλω να γίνω σαν τη Μπάρκα” και εννοούσα το σκεπτικό της, δεν εννοώ το σώμα της», δήλωσε η Super Κική.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου – Αυτός είναι ο σύντροφός της

Her News

Υβόννη Μπόσνιακ: «Ερωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε» – Η τρυφερή εξομολόγηση στον Αντώνη Ρέμο για την επέτειό τους

HerNews ka

Η Μαλού πήρε πτυχίο- “Ήταν μια «πληγή» ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια και πάντα με βασάνιζε”

HerNewskl