HerNews.gr
Ελλάδα

Ελένη Μπούκη: Έδωσε το παρών στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τους νέους υποψηφίους – Η ανάρτησή της

Την Παρασκευή 22/9 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με θέμα «Νέοι και τοπική αυτοδιοίκηση: Ένα σύγχρονο αναπτυξιακό μοντέλο για κάθε κοινωνία», όπου η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης με τον συνδυασμό Λυκόβρυση-Πεύκη ΜΑΖΊ, Ελένη Μπούκη, έδωσε το παρών.

Μάλιστα η Ελένη Μπούκη ήταν η μοναδική υποψήφια δημοτική σύμβουλος από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης που συμμετείχε στην εν λόγω εκδήλωση.

Η ανάρτησή της

«Σήμερα είχα την τιμή να παρευρεθώ στην εκδήλωση της @onnedgr με θέμα «Νέοι και τοπική αυτοδιοίκηση, ένα σύγχρονο αναπτυξιακό μοντέλο για κάθε κοινωνία». Η @onnedgr πραγματοποίησε την εκδήλωση προκειμένου να μας παρουσιάσει και να μας στηρίξει! Κεντρικοί ομιλητές οι κ.κ @pavlosmarinakis @kostasbakoyannis @nickhardgr @orfe.geor.

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους που δεν είναι «απολιτίκ», σηκώνονται από τον καναπέ, αφήνουν την εύκολη κριτική στα social media και θέλουν να προσφέρουν στην Πόλη που ζουν. Θέλουν να προσφέρουν μέσα από τις γνώσεις τους, τη δημιουργικότητα τους, την κατανόηση των σύγχρονων μοντέλων και εφαρμογών!! Για να γίνουν πραγματικότητα οι μεγάλες αλλαγές, χρειάζονται άνθρωποι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι να είναι σύμμαχοι των μεγάλων αλλαγών, και θα ζητούν οι αλλαγές αυτές να γίνονται ακόμα πιο γρήγορα. Οι νέοι υποψήφιοι ζητούν τη στήριξη σας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Bouki (@eleni_bouki)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέλος στα sms για μετακίνηση – Αρχή για τις διαδημοτικές μετακινήσεις

Her News b

Μίλτος Τεντόγλου: Χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου με άλμα 8,52 μέτρα

HerNews ka

Ομόφυλα ζευγάρια: Η πρώτη αγγελία γάμου δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

HerNews ka