HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Δημιούργησε το πιο girly office look!

Selena Gomez

Η Selena Gomez φαίνεται να έχει υιοθετήσει το γαλλικό στυλ με ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο outfit. Το look της περιλαμβάνει ένα γκρι κοστούμι που αποτελείται από ένα oversized blazer και μια culotte, που σταματά λίγο κάτω από τα γόνατά της. Ωστόσο, η μαγεία του outfit βρίσκεται στις λεπτομέρειες.

Selena Gomez

Ένα γαλάζιο boxer shorts φαίνεται να ξεπροβάλει από κάτω από το παντελόνι της, δημιουργώντας ένα μικρό τρεντ που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Αυτό το στυλ, όπου το λάστιχο του εσώρουχου φαίνεται πάνω από το παντελόνι, προσδίδει μια casual διάθεση στο σύνολο, δημιουργώντας αντίθεση με το σοβαρό business look του κοστουμιού.

Το γαλάζιο ήταν και το χρώμα του oversized πουκάμισου που φορούσε, ενώ τα mules της ταιριάζουν αρμονικά με το σύνολο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα λευκό corset top, χρυσά δαχτυλίδια και κρίκους, καθώς και μια λευκή δερμάτινη τσάντα με αλυσίδα.

Selena Gomez: Δημιούργησε το πιο girly office look!

Το σύνολο της αποπνέει μια μοντέρνα και ανεπιτήδευτη γοητεία, και η προσθήκη του γαλαζιου εσώρουχου δίνει μια ιδιαίτερη πινελιά στο look της.

Selena Gomez

Selena Gomez – MTV VMAs: Υιοθέτησε πιο soft glam μανικιούρ της βραδιάς

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Yιοθέτησε το πιο minimal μακιγιάζ χειλιών

HerNewskl

Eγκυμοσύνη και ακμή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

HerNewskl

Julia Roberts: Μας έδειξε τον τρόπο να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια μας με το eyeliner

HerNewskl