HerNews.gr
Beauty

Φαίη Σκορδά: Yιοθέτησε το πιο minimal μακιγιάζ χειλιών

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά στις καθημερινές της εμφανίσεις επιλέγει μια πιο απλή προσέγγιση στο μακιγιάζ της, με μια minimal τάση.

Φαίη Σκορδά

Επομένως, στο τελευταίο beauty look της, ανακαλύψαμε την πιο σημαντική τάση στο μακιγιάζ των χειλιών για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις.

Έπειτα από μήνες που τα ματ κραγιόν και οι σκούρες αποχρώσεις επικράτησαν, και με τις θερμοκρασίες να αυξάνονται, αυτό που όλοι χρειαζόμαστε είναι ένα ελαφρύ μακιγιάζ που θα μας κάνει να φαινόμαστε λαμπεροί και φρέσκοι, χωρίς να δίνει την εντύπωση του “βαρέως”. Το κόκκινο και το μοβ κάνουν θέση σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις, σε φυσική glossy υφή, ιδανική για το καλοκαίρι, που αναδεικνύει άμεσα το μακιγιάζ μας με μια λεπτή επίστρωση.

Φαίη Σκορδά: Yιοθέτησε το πιο minimal μακιγιάζ χειλιών

Ο παλιός καλός φίλος των 90s, το lip gloss, επιστρέφει στο προσκήνιο ως η νέα τάση στο μακιγιάζ των χειλιών. Ταιριάζει σε όλους, και στην Κατερίνα Καινούργιου που το συνδύασε σε μια χαλαρή και stylish εμφάνιση.

Για διακριτικό χρώμα, επιλέξτε ένα lip gloss που σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε δηλαδή να πετύχετε από ένα διάφανο μέχρι ένα βαθύ χρώμα, εφαρμόζοντας διαδοχικές στρώσεις. Χρησιμοποιώντας ένα nude lip gloss, περνάτε το περίγραμμα των χειλιών σας, γεγονός που τους προσδίδει άμεσα μια γεμάτη εμφάνιση.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα πιο σκούρο gloss για να τα γεμίσετε. Με την πάροδο της ώρας, αυτό το χρώμα θα “απλωθεί” ομοιόμορφα προς το nude και τα χείλη σας θα φαίνονται γεμάτα και σέξι.

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Βρήκε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να αντιμετωπίσει το σπάσιμο της τρίχας!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τύπος Δέρματος: Ποια είναι η κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας

HerNewskl

Λάδια προσώπου: Μύθοι και αλήθειες για τη χρήση τους

Her News

Καλοκαίρι: Πεντικιούρ και ομορφιά

Her News b