HerNews.gr
Διεθνή

Kris Jenner: Παραδέχεται ότι ανάγκασε τον σύντροφό της να απορρίψει ρόλο επειδή ζήλευε

Κατά την πρεμιέρα της 4ης σεζόν της Πέμπτης της σειράς The Kardashians , η Kris Jenner αποκάλυψε ότι έκανε τον Corey να αρνηθεί έναν ρόλο στο Yellowstone , αφού έμαθε ότι η ιστορία του μπορεί να περιλαμβάνει μερικές ρομαντικές σκηνές.

Η συζήτηση προέκυψε στο Cabo San Lucas καθώς η Kris δειπνούσε με την Corey και τις κόρες της, Khloé Kardashian  και Kim Kardashian . «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που παρακολουθώ το επόμενο επεισόδιο του Yellowstone », ανακοίνωσε η Kris στο τραπέζι.

Στη συνέχεια, ο Corey κορόιδεψε την παρέμβαση της κοπέλας του, αστειευόμενος: «Αν δεν ήσουν εσύ, θα ήμουν αστέρι της Γέλοουστοουν ».

Η Kris Jenner και ο Corey Gamble κατά τη διάρκεια του BoF VOICES 2021 στο Soho Farmhouse στις 2 Δεκεμβρίου 2021 στο Oxfordshire, Αγγλία

Η Kim σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη και επανέλαβε στον Corey: «Σου ζήτησαν να είσαι στο Yellowstone και είπες όχι;»

Στη συνέχεια, η Kris αποκάλυψε: «Σωστά, γιατί του είπα να πει όχι», εξήγησε.

«Γιατί θα του έλεγες να αρνηθεί το Yellowstone ;» ρώτησε για άλλη μια φορά η Kim.

Αναγνωρίζοντας τις πράξεις της, η Kris παραδέχτηκε: «Επειδή νόμιζα ότι θα έπρεπε να έχει μια ρομαντική σχέση».Corey Gamble Testifies in Blac Chyna's Suit Against Kardashian-Jenners

Η Khloé δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να συμμετάσχει στη συζήτηση και είπε γελώντας στη μαμά της: «Αλλά αν έλεγαν ότι ήθελαν να πρωταγωνιστήσεις και να φιληθείς με τον [ σταρ της Yellowstone ] Kevin Costner , είμαι σίγουρη ότι θα το δεχόσουν».

 «Ω, αυτό είναι ένα δύσκολο ναι!» είπε.

Η Kris και ο Corey, συνδέθηκαν για πρώτη φορά  τον Αύγουστο του 2014, ενώ βρίσκονταν και οι δύο στην Ίμπιζα για να παρευρεθούν στο πάρτι των 40ων γενεθλίων του κοινού τους φίλου, σχεδιαστή μόδας Riccardo Tisci. Άρχισαν να βγαίνουν λίγο μετά και από τότε είναι μαζί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η πιο ψηλή γυναίκα στον κόσμο ταξίδεψε για πρώτη φορά με αεροπλάνο

Her News

Bianca Censori – Kanye West: Ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια

HerNews ka

Bianca Censori: Η σύζυγος του Kanye West κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη του Chicago σε πάρτι στο Μαϊάμι

HerNews ka