HerNews.gr
Διεθνή

Cher: Προσέλαβε 4 άνδρες για να απαγάγουν τον γιό της την ημέρα της επετείου του

Η Cher κατηγορήθηκε ότι προσέλαβε τέσσερις άνδρες για να απαγάγουν τον γιο της Elijah Blue Allman στα τέλη του 2022, όπως αποκαλύπτουν πρόσφατα δικαστικά έγγραφα. 

Η κατηγορία διατυπώθηκε σε έγγραφα τα οποία κατατέθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2022 από τη σύζυγο του Allman, Marie King — από την οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2021 — και τώρα τραβούν την προσοχή λόγω των συνεχιζόμενων διαδικασιών διαζυγίου τους. 

Η King ισχυρίζεται ότι η Cher προσέλαβε τέσσερις άνδρες για να απομακρύνουν τον γιο της από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στη Νέα Υόρκη στις 30 Νοεμβρίου 2022 (την ημερομηνία της επετείου του γάμου τους) επειδή προσπαθούσαν να «συμφιλιωθούν»  και η τραγουδίστρια ανησυχούσε για την ευημερία του γιου της. 

Cher's Son Elijah Blue Felt 'Shunned' as a Child | Entertainment Tonight

Η King είπε ότι είχαν περάσει «12 μέρες μόνοι μαζί από τις 18 Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, δουλεύοντας για τον γάμο [τους]» τη στιγμή του συμβάντος.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ισχυρίστηκε επίσης ότι «ένας από τους τέσσερις άνδρες που πήραν τον Allman» της είπε ότι ο η Cher τους προσέλαβε. 

Νεότερα Άρθρα

Kate Middleton: Σήμερα έχει τα γενέθλιά της- Πως της ευχήθηκε η Βασιλική οικογένεια

HerNews ka

Κιμ Καρντάσιαν: Εκείνη και τα παιδιά της δέχονται απειλές για της ζωή τους

Her News

Michael B. Jordan: Γυναίκα αποκαλύπτει ότι δεν είναι καλός στο κρεβάτι – «Συγγνώμη μωρό μου»

HerNews ka