HerNews.gr
Διασκέδαση

Χριστίνα Σάλτη: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μπελάς»

Η Χριστίνα Σάλτη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, που σε κάθε της βήμα καταφέρνει να ξεχωρίσει. Συνεχίζοντας τη δισκογραφική της διαδρομή, παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μπελάς».

Πριν από λίγους μήνες, η Χριστίνα Σάλτη κατέκτησε τους πάντες, παρουσιάζοντας την επανεκτέλεση του «Παράλληλη Αγάπη», ένα τραγούδι που έγινε ύμνος του κοινού, εκτοξεύτηκε στο no1 των γενικών τάσεων του YouTube όπου μετρά πάνω από 7 εκατομμύρια views και βρέθηκε στις υψηλότερες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay, ενώ έγινε viral και δεν έλειψε από κανένα DJ set.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Salti (@xsalti)


Στο νέο της δισκογραφικό βήμα, το «Μπελάς», η Χριστίνα Σάλτη μας ξεσηκώνει με ένα μοντέρνο και δυνατό τσιφτετέλι, σε μουσική και στίχους του Apon και παραγωγή του iamstrong, που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά της.

Παράλληλα, η Χριστίνα Σάλτη ετοιμάζεται για τις live εμφανίσεις της, καθώς, από τις 14 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται δίπλα στον Ηλία Βρεττό, στο «Mezzo Athens Party Stage».
Βρείτε το «Μπελάς» στα ψηφιακά καταστήματα:
Spotify: https://spoti.fi/45mnHra
iTunes/Apple Music: https://apple.co/45eStSo
Deezer: https://bit.ly/48EPtSj

Νεότερα Άρθρα

Romeo Club: Νικηφόρος, Νίνο, Χριστίνα Μηλιού και Ματίνα Ζάρα υποδέχθηκαν σε μια λαμπερή βραδιά αγαπημένους φίλους και δημοσιογράφους!

Her News

Το «Θα Με Ζητάς» (Θα Απουσιάζω) του Πάνου Κιάμου επανακυκλοφόρησε και γίνεται viral

Her News

Έλλη Κοκκίνου: Στη Νάξο για τα γυρίσματα του νέου videoclip για το τραγούδι «Πάμε γι άλλα»

HerNews ka