HerNews.gr
Beauty

Victoria Beckham: Το νέο άρωμα που κυκλοφόρησε είναι εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις της με τον David

Έχει “χυθεί” πολύ ψηφιακό μελάνι για τα αρώματα διασημοτήτων ως είδος. Υπάρχουν μερικά που είναι χάλια και είναι μια απάτη, μερικά που είναι εκπληκτικά υπέροχα ( Ariana Grande Cloud και Britney Spears Believe) και μερικά που ξεχνιούνται αμέσως.

 Η Victoria Beckham, η Spice Girl που έγινε σύζυγος του David Beckham, σχεδιάστρια και δημιουργός ομορφιάς, είναι μια τέτοια διάσημη. Δεδομένης της πέρα ​​από την κομψή αισθητική της Beckham, την οποία διοχετεύει στη σειρά ρούχων της και στη σειρά ομορφιάς της , η εμφάνισή της στο άρωμα μοιάζει σαν ένα φυσικό επόμενο βήμα.

Μπουκάλια αρωμάτων Victoria Beckham

Οι μυρωδιές

Η Beckham λάνσαρε τη σειρά αρωμάτων της με μια επιμελημένη συλλογή από τρία eau de parfums που βρίσκονται σε λαμπερά κομψά μπουκάλια: Portofino ’97 , San Ysidro Drive και Suite 302 (200 δολάρια το καθένα).

Κάθε ένα από αυτά είναι εμπνευσμένο από ένα μέρος ή ένα γεγονός στη ζωή της Victoria, όπως ένα «δελεαστικό ραντεβού» στο Παρίσι, «ερωτεύομαι το 1997» και μια «νέα αρχή» στην Καλιφόρνια.

Αναπτύχθηκαν με τον αρωματοποιό Jérôme Epinette, ο οποίος έχει δημιουργήσει αρώματα για μια ποικιλία πελατών, συμπεριλαμβανομένων των Ariana Grande, Byredo, And Other Stories και Sol de Janeiro.

Victoria Beckham Beauty Portofino '97 Eau de Parfum

Το Portofino ’97 είναι ένα ξυλώδες εσπεριδοειδές που η Beckham εξηγεί ότι είναι μια ωδή στις πρώτες μέρες της με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Victoria ήταν μέλος του μεγαλύτερου ποπ γκρουπ στον κόσμο και ο David ήταν ένα τεράστιο αστέρι του ποδοσφαίρου.

«Το 1997, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι στο Πορτοφίνο”, μοιράστηκε η Victoria στον ιστότοπό της. “Θυμάμαι το φως, θυμάμαι πώς μύριζε το ξενοδοχείο και πόσο συναρπαστική ήταν εκείνη την εποχή. Τα θυμάμαι όλα σαν να ήταν χθες». Είναι ένα πιο παραδοσιακά αρρενωπό άρωμα με νότες κορυφής περγαμόντου και πιπεριού που σιγά σιγά ξεθωριάζουν σε μια ξυλώδη βάση από βέτιβερ και πατσουλί.

Η «Σουίτα 302» είναι μια άλλη ωδή στην ιστορία αγάπης της. Σύμφωνα με την Beckham, το Παρίσι είναι το «ευτυχισμένο μέρος» του ζευγαριού και η Σουίτα 302 είναι ένα καπνιστό, σαγηνευτικό ξυλώδες άρωμα που μπορεί να φορεθεί καλύτερα με δαντελωτά μαύρα εσώρουχα κάτω από μια καμπαρντίνα.

Victoria Beckham Beauty Suite 302 Eau de Parfum

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μυστικά για να κάνεις απαλές τις σκασμένες φτέρνες

Her News

Sugar Plum Nails: Το πιο ρομαντικό μανικιούρ για όσες αγαπούν το ροζ!

HerNewskl

Bold βλέμμα: Ο μυστικός τρόπος να χρησιμοποίησεις το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες

HerNewskl