HerNews.gr
Beauty

Sugar Plum Nails: Το πιο ρομαντικό μανικιούρ για όσες αγαπούν το ροζ!

Sugar Plum Nails

Η τάση του sugar plum είναι μια απίστευτα γλυκιά προσέγγιση στην θηλυκή αισθητική, αποτελώντας μια ανανεωμένη πρόταση για όσους αγαπούν το ροζ.

Αυτή η εμπνευσμένη από του Αγίου Βαλεντίνου τάση είναι μια υπέροχη συνέχεια των εορταστικών στοιχείων στον χώρο της ομορφιάς.

Sugar Plum Nails: Το πιο γιορτινό μανικιούρ για όσες αγαπούν το ροζ!

Εκτός από τα βλέφαρα, το sugar plum στυλ φαίνεται να επεκτείνεται και στα νύχια, προσφέροντας μια δόση παραμυθένιας μαγείας και λάμψης σε κάθε εμφάνιση.

Για να δοκιμάσετε αυτήν την τάση στα νύχια, αρχικά καθαρίστε και διαμορφώστε τα νύχια σας στο επιθυμητό μήκος. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια βάση για να προετοιμάσετε την επιφάνεια των νυχιών.

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα βερνίκι νυχιών σε απόχρωση plum με γκλίτερ ή απαλό μωβ χρώμα που να αντιπροσωπεύει τη μαγεία των Χριστουγέννων. Εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις για έντονο αποτέλεσμα.

Sugar Plum Nails: Το πιο ρομαντικό μανικιούρ για όσες αγαπούν το ροζ!

Sugar Plum Nails: Το πιο γιορτινό μανικιούρ για όσες αγαπούν το ροζ! Τέλος, αφήστε το βερνίκι να στεγνώσει πλήρως και εφαρμόστε μια σταγόνα λάδι νυχιών για να διατηρήσετε την υγεία των νυχιών σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσετε ένα γλυκό και μοναδικό στυλ για τις διακοπές. Σίγουρα, ξεχωρίζει από τα παραδοσιακά κόκκινα ή χρυσά χρώματα που συνήθως επιλέγονται αυτήν την εποχή.

Patent nails: Το χειμερινό nail trend που είναι matchy matchy με τα outfit σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hair trends: Αυτή είναι η viral απόχρωση μαλλιών που ανέδειξε το TikTok

HerNewskl

3 Must καλοκαιρινά αρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Her News

Selena Gomez: Έκανε την edgy πλεξούδα την επόμενη τάση της άνοιξης

HerNewskl