HerNews.gr
Beauty

Mocha Manicure: Το φθινοπωρινό μανικιούρ που ταιριάζει σε κοντά νύχια!

Mocha Manicure

Οι αποχρώσεις του καφέ έχουν κατακλύσει τα trends του μακιγιάζ και του μανικιούρ για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα και η τάση του mocha manicure ρίχνει τα social media.

Αυτή η παλέτα χρωμάτων αποτελεί την πρώτη επιλογή για όσους αναζητούν μια ζεστή, γλυκιά, και ταυτόχρονα κομψή αισθητική. Πρόκειται για ένα χρώμα που αγαπούν και υιοθετούν διακεκριμένες προσωπικότητες, όπως οι Hailey Bieber και Jennifer Lopez, που το αναδεικνύουν με τον δικό τους τρόπο.

Mocha Manicure: Το φθινοπωρινό μανικιούρ που ταιριάζει σε κοντά νύχια!

Στον κόσμο του μανικιούρ, οι nail artist αντιλαμβάνονται την αξία αυτού του χρώματος, καθώς ταιριάζει εξαιρετικά με όλους τους τόνους δέρματος. Αν αναρωτιέσαι ποια συγκεκριμένη απόχρωση καφέ να επιλέξεις, η mocha απόχρωση ξεχωρίζει για την σοφιστικέ εμφάνιση που προσφέρει.

Έτσι, αν θέλεις να ακολουθήσεις αυτόν τον επίκαιρο τάση, μην διστάσεις να επιλέξεις καφέ αποχρώσεις για το μακιγιάζ σου και να δοκιμάσεις μια υπέροχη mocha απόχρωση στο μανικιούρ σου. Θα δώσουν ένα ιδιαίτερο ύφος στην εμφάνισή σου, ενώ ταυτόχρονα θα συμβαδίζεις με τις τάσεις της μόδας.

Hailey Bieber: Υιοθέτησε το mirror glaze manicure!

κολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Aυτό είναι το spray που πετυχαίνει το πιο μοντέρνο mermaid look

HerNewskl

Retinol Sandwich: Η νέα τάση που αποτρέπει τους ερεθισμούς στα ξηρά δέρματα

HerNewskl

Makeup: Σε ποιο σημείο του σώματος σου πρέπει να δοκιμάζεις το foundation;

HerNewskl