HerNews.gr
Beauty

Makeup: Σε ποιο σημείο του σώματος σου πρέπει να δοκιμάζεις το foundation;

foundation

Η επιλογή του σωστού foundation είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για μια ολοκληρωμένη και φυσική εμφάνιση. Μια λανθασμένη απόχρωση μπορεί να δώσει έναν ανεπιθύμητο τόνο στο δέρμα ή να δημιουργήσει αντίθεση μεταξύ του προσώπου και του λαιμού.

Makeup: Σε ποιο σημείο του σώματος σου πρέπει να δοκιμάζεις

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να δοκιμάζουν το foundation στο εσωτερικό του χεριού τους, αλλά αυτός ο τόνος δεν αντικατοπτρίζει πάντα πιστά τον τόνο του προσώπου. Είναι σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψη τις διακυμάνσεις του χρώματος σε διάφορα σημεία του δέρματός μας.

Makeup: Σε ποιο σημείο του σώματος σου πρέπει να δοκιμάζεις το foundation;

Επιπλέον, το φωτισμός των καταστημάτων δεν είναι πάντα το ιδανικό για να αξιολογήσουμε τον πραγματικό τόνο του foundation. Εάν είναι δυνατόν, προτιμήστε να δοκιμάζετε το προϊόν σε φυσικό φωτισμό, για παράδειγμα δίπλα σε ένα παράθυρο ή ακόμα καλύτερα, έξω από το κατάστημα.

Είναι επίσης καλό να θυμόμαστε ότι η επιδερμίδα μας αλλάζει ανάλογα με την εποχή, τη διατροφή, τον ύπνο και πολλούς άλλους παράγοντες. Έτσι, ακόμη και αν βρείτε την “τέλεια” απόχρωση, είναι καλό να ελέγχετε τακτικά αν αυτή παραμένει η κατάλληλη για εσάς.

Makeup: Σε ποιο σημείο του σώματος σου πρέπει να δοκιμάζεις

Τέλος, μην διστάσετε να ζητήσετε δείγματα από το κατάστημα προτού αγοράσετε ένα προϊόν. Έτσι μπορείτε να το δοκιμάσετε για μερικές ημέρες και να δείτε πώς αντιδρά το δέρμα σας και πώς διατηρείται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Siard (@roseandben)

Pumpkin Spice Makeup: Η πιο φθινοπωρινή τάση στο μακιγιάζ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σύσφιξη σώματος τώρα! – ‘Ολα όσα πρέπει να ξέρεις

Her News

Beyoncé: Έκανε το πιο elegant μανικιούρ για τις γιορτές

HerNewskl

Retinol sandwiching: Η νέα τάση που υπόσχεται να μειώσει τους ερεθισμούς της ρετινόλης!

HerNewskl