HerNews.gr
Διεθνή

Λίστα Forbes: Οι 10 πλουσιότεροι Αμερικάνοι του 2023

Στην κοινωνία και την εποχή που τροφοδοτείται από τη φιλοδοξία και την ορμή για επιχειρηματικότητα, υπάρχει ένα διακεκριμένο σύνολο ατόμων που έχει αποκτήσει ασύλληπτες περιουσίες.

Αυτοί οι εξαιρετικοί ηγέτες, που διαθέτουν όραμα και καινοτομία, έχουν ανέβει στα υψηλότερα κλιμάκια επιτυχίας, ανεβαίνοντας τους εαυτούς τους στις αποκλειστικές τάξεις των πλουσιότερων ατόμων του κόσμου.

Και αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα.

Jeff Bezos steps down as Amazon CEO today - but how much power is he really  giving up? | Science & Tech News | Sky News

Εξάλλου, η καθαρή αξία των 10 πλουσιότερων ανθρώπων ξεπερνά το ΑΕΠ πολλών εθνών. Σήμερα, ο πλούτος τους συγκεντρώνεται κυρίως σε βιομηχανίες τεχνολογίας, χρηματοδότησης και λιανικής. Και η αυξανόμενη διαφορά πλούτου μεταξύ αυτών και των λιγότερο προνομιούχων είναι μια σημαντική ανησυχία για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η λίστα κατάταξης προέρχεται από το Forbes .

Αποποίηση ευθύνης : Οι νομισματικές αξίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι ακριβείς από την 23.10.23 και υπόκεινται σε διακυμάνσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ariana Grande: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της με τον Dalton Gomez – Το «αστρονομικό» ποσό που θα του δώσει

HerNews ka

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ Γιώργος Βάλλης, μας εξηγεί τι μπορεί να προκάλεσε τη σύγκρουση των φορτηγών πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα

HerNews ka

Έμιλι Ρατακόφσκι: Πήρα 25.000 δολ. για να πάω στο Super Bowl μαζί με επιχειρηματία

Her News