HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πάνος Καλλίδης – Λεάννα Μάρκογλου: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας

Ο Πάνος Καλλίδης και η Λεάννα  Μάρκογλου που είναι μαζί εδώ και 18 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδία, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, η Λεάννα Μάρκογλου αποκάλυψε ότι ο Πάνος Καλλίδης της έκανε πρόταση γάμου και έδειξε το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε.

«Ο Πάνος Καλλίδης με αποχαιρέτησε για το reality του ΣΚΑΪ με μια… πρόταση γάμου. Πήγαμε σε μια εκκλησία που είχε ολονυκτία και μου λέει έχω μαζί μου το δαχτυλίδι και το κουβαλάω δυο μήνες. Και μου το έδωσε! Μου έκανε πρόταση γάμου, δεν γονάτισε, ήρθε έκατσε δίπλα μου και μου έδωσε το κουτάκι. Μου είπε “Θέλω να γίνεις γυναίκα μου”. Ήταν αμήχανο, δεν ήξερε πώς να το κάνει. Μέσα στο δαχτυλίδι είχε γράψει τα αρχικά των παιδιών μας», αποκάλυψε αρχικά  η Λεάννα Μάρκογλου.

Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Αυτό ήταν που με συγκίνησε πάρα πολύ και κλαίγαμε και οι δύο. Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, δεν είναι κάτι που μας βιάζει. Κάποια στιγμή θα το κάνουμε για την ευλογία του Θεού. Οι κόρες μου είναι πάρα πολύ ευτυχισμένες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μία δυστυχισμένη γυναίκα, μεγάλωσε με πολύ πίκρα στην καρδιά»

HerNews ka

Πάνος Μουζουράκης: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Her News

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

HerNews ka