HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και στον Ηλία Σκουλά για την αποχώρησή του απο την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου χωρίς να γνωρίζει τον λόγο, αλλά και για την βάπτιση του γιού του με την Ιωάννα Τούνη.

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ξανά σε πάνελ εκπομπής, αλλά μου άρεσε η παρέα. Έχει να κάνει με την ομάδα, με ποιον είσαι, πώς είσαι, πως πάει το κομμάτι της συζήτησης. Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη. Δεν μου έχει απαντήσει στα μηνύματα, σε τηλέφωνα. Έχει περάσει κι όλο αυτό το κομμάτι με τον πρώην σύζυγό της. Δεν είναι και εύκολο όλο αυτό. Λογικό είναι.

Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι. Δεν πήρα απάντηση. Γενικά ένα αναπάντητο ερώτημα και για σένα και για μένα και για τον οποιονδήποτε» αποκάλυψε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τέλος, αναφερόμενος στην βάπτιση του γιού του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Με ενόχλησε που διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου μου και δεν σεβάστηκαν την επιθυμία μας».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρίστη Καθάργια: Σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Μαυρίδη – «Δεν είμαι περήφανη που χώρισα»

HerNews ka

Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου από τον θάνατο – Έίχε 1% πιθανότητα να ζήσει»

HerNews ka

Άννα Μπεζάν: «Έχω διαγράψει τις μνήμες πριν το ορφανοτροφείο»

HerNews ka