HerNews.gr
Διεθνή

Θέλετε να γίνετε influencer; Τώρα υπάρχει πτυχίο πανεπιστημίου για αυτό

Ένας κορυφαίος στο είδος του κύριος κολεγίου θα διδάξει πλέον στους ελπιδοφόρους σπουδαστές την τέχνη της επιρροής και της δημιουργίας περιεχομένου σε μόλις τρία χρόνια.

Το μοναδικό πρόγραμμα Gen Z είναι διαθέσιμο μόνο στο South East Technological University στο Carlow της Ιρλανδίας.

Το κολέγιο πρόσφερε ήδη το «Digital Hustle», ένα καλοκαιρινό ταχύρρυθμο μάθημα  που διδάσκεται από viral TikTokers και ειδικούς στον τομέα, τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά δεν μπορούσε να καλύψει επαρκώς τις πολλές πτυχές του κλάδου όπως ένα προπτυχιακό πτυχίο.

Bachelor's Degree Guide: Resources for Your Undergraduate Education | Coursera

«Γνωρίζαμε ότι υπήρχε χώρος και ανάγκη για αυτό, απλώς έπρεπε να αναπτύξουμε το μάθημα σε πτυχίο πανεπιστημίου και να το επικυρώσουμε», είπε στην Washington Post η Irene McCormick, ανώτερη λέκτορας στο πανεπιστήμιο.

Το πτυχίο Bachelor of the Arts υπόσχεται στους υποψήφιους φοιτητές την ευκαιρία να μετατρέψουν το χόμπι τους σε καριέρα κάνοντας τους ειδικούς στη θεωρία και χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενώ μαθαίνουν πώς να συνδέονται με δημογραφικά στοιχεία-στόχους στο διαδίκτυο.

Nano - Influencers: Απαραίτητοι για την επιχείρησή σας | cmd.gr

Οι εκπαιδευτές, λοιπόν, πρέπει να επικεντρωθούν στις στρατηγικές πίσω από τη δημιουργία περιεχομένου και όχι στις ίδιες τις συγκεκριμένες πλατφόρμες.

Το πρόγραμμα πρόκειται να υποδεχτεί 40 φοιτητές με τεχνολογικές γνώσεις το επόμενο έτος. Ωστόσο, δεδομένης της συντριπτικής δημοτικότητας του θερινού μαθήματος του πανεπιστημίου, η Irene McCormick αναμένει ότι πολλοί περισσότεροι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν μια θέση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Met Gala: Οι Καρντάσιανς έφαγαν… πόρτα

Her News b

11 Σεπτεμβρίου 2001: Η μέρα που άλλαξε τον πλανήτη

Her News b

Θα σε κάνει να δακρύσεις: Έτσι αντέδρασε ένα κοριτσάκι όταν έμαθε πως θα υιοθετηθεί – VIDEO

Her News