HerNews.gr
Social News

Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά – «Μετά την εγκυμοσύνη η κοιλιά μου δεν ήρθε ποτέ»

Η Χριστίνα Μπόμπα που για αρκετό καιρό έκανε αποχή από τα social media, επανήλθε δυναμικά και δημοσιεύει συχνά διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης 11/10 η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά, στην οποία αποκάλυψε πως μετά την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της με τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν επανήλθε ποτέ.

Με αυτή τη φωτογραφία η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι έγκυος αλλά και να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που την ακολουθούν.

Δείτε την ανάρτησή της:

«Spoiler alert #notpregnant. Πριν λίγες μέρες ανέβασα ένα post με ένα όμορφο κολλητό ροζ φόρεμα. Σήμερα scrollάροντας τις φωτό του κινητού μου βρήκα αυτή τη φωτογραφία που δεν ανέβασα ποτέ! Ίσως γιατί πετάει λίγο η κοιλίτσα μου;;;; Η αλήθεια είναι πως μετά την εγκυμοσύνη η κοιλιά μου δεν επανήλθε ποτέ (ούτε και τα κιλά μου)

Αλλά και τι να λέει; Και τα κολλητά μου τα φοράω και πιο όμορφη από ποτέ νιώθω και να ‘μαι! Κορίτσια μη μασάτε τίποτα! Ας αγαπήσουμε το σώμα μας! Είσαι πιο όμορφη από ποτέ ακριβώς όπως είσαι τώρα!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian: Το ταξίδι «έκπληξη» που της έκανε ο Travis Barker για τα γενέθλιά της

HerNews ka

Snik: Όσα είπε μετά τον άγριο καυγά στην Κατερίνη

Her News b

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον χωρισμό της: «Βρήκε άλλη, τους είδα. Γλίτωσα από το ψέμα που με είχε φλομώσει»

Her News