HerNews.gr
Διεθνή

Jada Pinkett Smith: Αποκαλύπτει ότι αυτή και ο Will Smith ήταν χωρισμένοι για 6 χρόνια πριν το χαστούκι στα Όσκαρ

Η Jada Pinkett Smith αποκάλυψε ότι αυτή και ο Will Smith είχαν χωρίσει για έξι χρόνια πριν από τα Όσκαρ του 2022 – όταν χαστούκισε τον Chris Rock.

«Ακόμα το προσπαθούμε», είπε η σταρ του «Girls Trip» στο People σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.Η jada pinkett smith ποζάρει με ψηλό φόρεμα

«Κάναμε μια πολύ βαριά δουλειά μαζί. Απλώς αποκτήσαμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και πρόκειται να καταλάβουμε πώς είναι αυτό για εμάς».

Η Pinkett Smith είπε ότι παρά το χαστούκι, το οποίο στην αρχή πίστευε ότι «ήταν κάτι χιουμοριστικό» , θα υποστηρίζει πάντα τον Will Smith.

«Θα είμαι δίπλα του», είπε για τον επί χρόνια σύζυγό της, «αλλά και θα του επιτρέψω να πρέπει να το καταλάβει μόνος του».

Ο Γουίλ Σμιθ και η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ ποζάρουν στα Όσκαρ 2022 στο κόκκινο χαλί

Η ηθοποιός του «Nutty Professor», 52 ετών, παραδέχτηκε στο περιοδικό ότι κατάλαβε ότι η επίθεση στον Rock, που είχε κάνει ένα αστείο για την αλωπεκία της , έγινε στα αλήθεια όταν ο 55χρονος Smith επέστρεψε στη θέση του.

«Είσαι καλά;» θυμάται ότι τον ρώτησε όταν έμειναν μόνοι.

Σε μια κλεφτή ματιά στη συνέντευξή της στη Hoda Kotb , η οποία μεταδόθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο NBC, η Pinkett Smith πρόσθεσε ότι αυτή και ο Will Smith εξακολουθούν να “ζουν χωριστά”.

Παρόλο που το ζευγάρι ήταν χωρισμένο εδώ και χρόνια, η Pinkett Smith, η οποία κυκλοφορεί  απομνημονεύματα με τίτλο “Worthy” στις 17 Οκτωβρίου, και η οικογένειά της δεν ανέφερε ποτέ ότι είχαν πρόβλημα στο γάμο τους.

Το ζευγάρι παρακολούθησε εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί ως οικογένεια και μάλιστα αγόρασε μια νέα περιουσία μαζί, αλλά το 2020, ο τραγουδιστής August Alsina είπε ότι αυτός και η Pinkett Smith είχαν μια σχέση, στην οποία ισχυρίστηκε ότι είχε συναινέσει ο Will Smith.

Αν και ο εκπρόσωπος του ζευγαριού χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς «εντελώς αναληθείς» εκείνη την εποχή, η Pinkett Smith αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε «μπλέξιμο» με τον τραγουδιστή. Είπε επίσης ότι αυτή και ο Smith είχαν χωρίσει ιδιωτικά τη στιγμή της σχέσης.

Σέλφι Τζάντα Πίνκετ Σμιθ

Περίπου ένα χρόνο αργότερα, ο Smith αποκάλυψε ότι αυτός και η ηθοποιός του «Scream 2» είχαν έναν ανοιχτό γάμο επειδή πίστευαν ότι η ένωσή τους δεν έπρεπε να «αισθάνεται σαν φυλακή».

«Δεν προτείνω τον δρόμο μας σε κανέναν. Δεν προτείνω αυτόν τον δρόμο για κανέναν», είπε στο εξώφυλλό του τον Νοέμβριο του 2022 στο GQ.

«Αλλά οι εμπειρίες ότι οι ελευθερίες που έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο και η άνευ όρων υποστήριξη, για μένα, είναι ο υψηλότερος ορισμός της αγάπης».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Πούλησε μια βρόμικη τσάντα της για 70.000 δολάρια

HerNews ka

Jennifer Lopez: Μιλά για τις προηγούμενες καταχρηστικές σχέσεις της – «Έπιασα πάτο»

HerNews ka

Single ξανά η Κένταλ Τζένερ: Χώρισε οριστικά από τον Ντέβιν Μπούκερ

Her News