HerNews.gr
Διεθνή

Chris Evans: Επιβεβαιώνει για πρώτη φορά ότι παντρεύτηκε με την Alba Baptista επιδεικνύοντας το δαχτυλίδι του

Ο σταρ του «Captain America: Civil War» Chris Evans, φόρεσε τη βέρα του στο Comic Con της Νέας Υόρκης το Σάββατο – ένα μήνα μετά τον γάμο του με την Alba Baptista στη Βοστώνη.

Σε φωτογραφίες ο Chris Evans παρουσίαζε τη χρυσή του βέρα καθώς μιλούσε στη σκηνή με το Tumblr.

Επέλεξε να φορέσει ένα μπλε bomber jacket πάνω από ένα μαύρο μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια για το ετήσιο συνέδριο θαυμαστών στο Javits Center.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του στο πάνελ , ο σταρ του “Gray Man” επιβεβαίωσε ότι αυτός και η Alba Baptista, 26 ετών, είναι πλέον σύζυγοι.

«Παντρεύτηκα», ομολόγησε καθώς το πλήθος επευφημούσε. «Ήταν πραγματικά, πραγματικά υπέροχο».

Στη συνέχεια, ο Έβανς επιβεβαίωσε ότι αυτός και η Baptista είχαν μια δεύτερη γαμήλια τελετή στην πατρίδα της, την Πορτογαλία.

«Είχαμε κάπως δύο τελετές», μοιράστηκε. «Είχαμε μια στην Ανατολική Ακτή, κάναμε μια στην Πορτογαλία, η σύζυγός μου είναι Πορτογαλίδα. Αλλά ήταν απλά… υπέροχες και όμορφες. Είναι πολύς ο προγραμματισμός ενός γάμου — για όσους από εσάς είστε παντρεμένοι, ξέρετε, σας παίρνει πολύ χρόνο».

Και συνέχισε, «Αλλά τώρα που το περάσαμε, απλώς απολαμβάνουμε τη ζωή, προετοιμαζόμαστε για το φθινόπωρο – την αγαπημένη μου εποχή. Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου αυτή τη στιγμή».

«Τώρα απλώς χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τη ζωή και στοχαζόμαστε».

Το Page Six ανέφερε αποκλειστικά τον περασμένο μήνα ότι ο Chris Evans και η Alba Baptista παντρεύτηκαν σε μια οικεία τελετή στο σπίτι τους στη Βοστώνη.Ο Κρις Έβανς και η Άλμπα Μπαπτίστα.

Μια πηγή είπε εκείνη την εποχή ότι ο γάμος ήταν «κλειδωμένος σφιχτά» και οι καλεσμένοι έπρεπε να υπογράψουν σύμβαση εμπιστευτικότητας και να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΗΠΑ: «Αδιάβατες» πόλεις από την κακοκαιρία – Τουλάχιστον 57 οι νεκροί

Her News

Celine Dion: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της – Έχασε τον έλεγχο των μυών της

HerNews ka

Δράμα στην οικογένεια της Miley Cyrus: Η αδερφή της είχε ερωτικές σχέσεις με τον σύζυγό της μητέρας της

HerNews ka