HerNews.gr
Διεθνή

Celine Dion: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της – Έχασε τον έλεγχο των μυών της

Η αδερφή της Celine Dion, Claudette μοιράστηκε μια συγκλονιστική ενημέρωση σχετικά με τη μάχη της σούπερ σταρ με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. 

Η Claudette είπε πρόσφατα στο Canada’s 7 Jours ότι η Celine, «έχει χάσει τον έλεγχο των μυών της», σύμφωνα με την Daily Mail, όπως η εξουθενωτική κατάσταση έχει επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου.

«Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη», είπε στο ρεπορτάζ. «Πάντα δούλευε σκληρά. Η μητέρα μας της έλεγε πάντα: “Θα το κάνεις καλά. Θα το κάνεις σωστά”».

Claudette Dion

Η Claudette πρόσθεσε ότι η Celine έχει την επιθυμία να εμφανιστεί ξανά παρά τις τρομερές προοπτικές.

«Είναι αλήθεια ότι τόσο στα όνειρά μας όσο και στα δικά της, ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στη σκηνή», είπε. «Σε τι χωρητικότητα; Δεν γνωρίζω».

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Celine ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να ακυρώσει το υπόλοιπο της παγκόσμιας περιοδείας της “Courage” λόγω της προοδευτικής και ανίατης νευρολογικής διαταραχής που προσβάλλει τους μύες κάποιου, συμπεριλαμβανομένων των φωνητικών χορδών και της καρδιάς. 

«Οι φωνητικές χορδές είναι μύες και η καρδιά είναι επίσης ένας μυς», παραδέχτηκε η Claudette μιλώντας στο 7 Jours. «Αυτό με καταβάλλει. Επειδή είναι μια στις ένα εκατομμύριο περιπτώσεις, οι επιστήμονες δεν έχουν κάνει τόση έρευνα επειδή δεν επηρέασε τόσο πολλούς ανθρώπους». 

Η αδερφή της Celine Dion συνέχισε λέγοντας ότι έχει έρθει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους που πάσχουν από το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου – και τους αγαπημένους τους – που έχουν “χάσει την ελπίδα” ότι θα βρεθεί ποτέ μια θεραπεία. 

Η Claudette είπε ότι μια πληθώρα ασθενών και οι οικογένειές τους έχουν απευθυνθεί στη φιλανθρωπική οργάνωση της οικογένειας Dion, Fondation Mama Dion, για καθοδήγηση. Έχουν στείλει επίσης ευγενικά μηνύματα καθώς η Celine καταπολεμά την ασθένεια. 

«Αν ήξερες τον αριθμό των μηνυμάτων που λαμβάνει το ίδρυμα για τη Celine! Οι άνθρωποι μας λένε ότι την αγαπούν και προσεύχονται για αυτήν», είπε. «Παίρνει τόσα πολλά μηνύματα και δώρα». 

Οι ευχές και οι προσευχές έρχονται, αλλά η Claudette είπε στο Le Journal de Montreal ότι η Celine δεν έχει δει σχεδόν καμία βελτίωση στην υγεία της — αν και η οικογένεια Dion συνεργάζεται με «τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα».

Σύμφωνα με την Daily Mail, είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Le Journal de Montreal ότι η Celine «δεν μπορεί να βρει κανένα φάρμακο που να λειτουργεί», αλλά πρόσθεσε ότι η διατήρηση της «ελπίδας είναι σημαντική». 

Η συνέντευξη της Claudette στο 7 Jours έρχεται δύο μήνες μετά τη σπάνια δημόσια εμφάνιση της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια ενός NHL παιχνίδι στο T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας στις 30 Οκτωβρίου.

Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της στα παρασκήνια σε έναν αγώνα χόκεϊΗ τραγουδίστρια του “I’m Alive” πήγε τους γιους της — τον René-Charles και τους 13χρονους δίδυμους, τον Eddy και τον Nelson, τους οποίους μοιράστηκε με τον εκλιπόντα σύζυγό της René Angélil — στα παρασκήνια, όπου πόζαραν για φωτογραφίες με τους παίκτες.

Celine Dion: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από τέσσερα χρόνια – ΦΩΤΟ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Πανσέληνος του ελαφιού»: Μοναδικές εικόνες σε όλο τον πλανήτη από την μεγαλύτερη πανσέληνο του 2023

HerNews ka

Jennifer Lopez: Οι όροι που θέτει στον Ben Affleck για να συνεχίσουν να είναι μαζί

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ: Οι θαυμαστές του…. ξενέρωσαν από τα κίτρινα & σάπια δόντια του – «Μου χάλασε τη διάθεση»

HerNews ka