HerNews.gr
Διεθνή

Δράμα στην οικογένεια της Miley Cyrus: Η αδερφή της είχε ερωτικές σχέσεις με τον σύζυγό της μητέρας της

Miley Cyrus

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, ο σύζυγος της Tish Cyrus (μητέρα της Miley), Dominic Purcell, είχε ερωτική σχέση με τη μικρότερη κόρη της, Noah Cyrus, πριν συναντηθούν.

«H Noah και ο Dominic έβλεπαν ο ένας τον άλλον ως “friends with benefits” συνεχόμενα», είπε στο People Friday ένας από τους γνώστες. «Σταμάτησαν να βλέπονται και μετά η Tish ξεκίνησε κάτι μαζί του».Νόα ΣύροςΣύμφωνα με την πηγή, η Tish, 56 ετών, γνώριζε τη σχέση του Purcell με την Noah, αλλά «δεν έδωσε ποτέ στην Noah την ευκαιρία να μιλήσει για όλα αυτά πριν παντρευτούν».

Εν τω μεταξύ, μια πηγή για το “Entertainment Tonight” ισχυρίστηκε ότι η Tish αποφάσισε να μην προειδοποιήσει την Noah για τον εκκολαπτόμενο έρωτά της με τον πρώην της.

Tish Cyrus και Dominic Purcell
Tish Cyrus και Dominic Purcell

Η Noah, σε αντάλλαγμα, φέρεται να είναι αρκετά «προσβεβλημένη» από την όλη κατάσταση, σύμφωνα με την πηγή του People.Το Us Weekly δημοσίευσε την είδηση ​​για το οικογενειακό δράμα , με έναν από τους γνώστες να ισχυρίζεται: «H Noah έβλεπε τον Dominic όταν η Tish άρχισε να τον διεκδικεί».

Tish Cyrus και Dominic Purcell
Tish Cyrus και Dominic Purcell

Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης, «Η αναταραχή μεταξύ της Noah και της Tish υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που σκέφτονται οι άνθρωποι. H Noah είναι πολύ στενοχωρημένη που η Tish της έκλεψε τον Ντόμινικ».

Οι θαυμαστές μπορεί να θυμούνται ότι η Tish δεν παρευρέθηκε στον γάμο της μητέρας της τον Αύγουστο του 2023 — στον οποίο η Miley Cyrus υπηρέτησε ως κουμπάρα. Αντίθετα, πέρασε χρόνο μελετώντας τους διαδρόμους του Walmart με τον αδελφό της Braison.

Ενώ πολλοί έβλεπαν την έξοδό τους ως ελαφριά για την Tish, η μαμά φέρεται ότι δεν ήθελε την Noah ή τον Braison στον εορτασμό της ειδικής ημέρας της.

«Η Tish ήταν αυτή που δεν κάλεσε τη Noah και τον Braison στον γάμο της και τους μπλόκαρε στο Instagram αφού κυνήγησε τον Dominic», υποστήριξε στο «Entertainment Tonight» άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας Cyrus.

«Ήταν η Tish που ζήτησε ασφάλεια στον γάμο της για να κρατήσει έξω την Noah και τον Braison».Ο Tish Cyrus και οι τραγουδιστές-τραγουδοποιοί Billy Ray Cyrus, Miley Cyrus και Noah CyrusΑν και η Noah φέρεται να σοκαρίστηκε από τα νέα ότι η μητέρα της ερωτεύτηκε τον πρώην της, από τότε βρήκε την ευτυχία. Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον σχεδιαστή μόδας Pinkus τον Ιούνιο του 2023.

«Η σπουδαιότερη στιγμή ολόκληρης της ζωής μου ήταν να πω «ναι» στο να περάσουμε τα υπόλοιπα χρόνια μας μαζί», έγραψε στη λεζάντα της ανακοίνωσής της στο Instagram εκείνη την εποχή.Νόα ΣύροςΗ Tish ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 54χρονο ηθοποιό του «Prison Break», λίγους μήνες πριν, τον Απρίλιο του 2023.

Ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον πατέρα της Miley και του Braison, Billy Ray Cyrus, για 28 χρόνια. 

Αφού πέρασαν πολλά σκαμπανεβάσματα, η Tish  υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Billy Ray Cyrus οριστικά τον Απρίλιο του 2022.

Αποκάλυψε κατά την εμφάνισή της τον Φεβρουάριο του 2024 στο podcast “Call Her Daddy” ότι ο γάμος τους διαλύθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

«Ο γάμος μας δεν ήταν σε καλό μέρος για πολύ καιρό και νομίζω ότι έμεινα τόσο καιρό από φόβο – κυριολεκτικό φόβο – να μείνω μόνη», εξήγησε.

Grammy 2024- Miley Cyrus: Αυτά τα skincare προϊόντα επέλεξε στα βραβεία!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Η σπαρακτική παράκληση στους γιούς του Χάρι & Ουίλιαμ

HerNews ka

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το κολιέ της από πετράδια αμέθυστου θα μπορούσε να φτάσει τα 500 χιλιάδες δολάρια σε δημοπρασία

HerNews ka

Lana Del Ray: Νόμιζε για χρόνια ότι ήταν… λάθος ζώδιο

HerNews ka