HerNews.gr
Διεθνή

Jada Pinkett Smith: «Θεραπεύει τη σχέση» με τον Will Smith, ορκίζεται «να τον αποδεχτεί για τον άνθρωπο που είναι»

Η Jada Pinkett Smith είπε ότι έχει επικεντρωθεί στο να «θεραπεύσει τη σχέση» με τον «σύντροφο της ζωής» της Will Smith , αλλά παραδέχεται ότι πρέπει να «τον αποδεχτεί για τον άνθρωπο που είναι» για να μπορέσει να το κάνει.

Η ηθοποιός του «Girls Trip», 52 ετών, την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε ότι η ίδια και ο Will Smith έχουν χωρίσει από το 2016 — και μάλιστα ζουν χωριστά.

«Είμαστε σε ένα μέρος τώρα που βρισκόμαστε σε ένα χώρο βαθιάς θεραπείας», είπε στην εκπομπή «Today».Η Jada Pinkett Smith ποζάρει για ένα πορτρέτο για να προωθήσει τα νέα της απομνημονεύματα

«Και πραγματικά επικεντρωνόμαστε στο να θεραπεύσουμε τη μεταξύ μας σχέση… Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να ενώσουμε τη σχέση μας, πίσω σε μια σχέση ζωής».

Παραδεχόμενh ότι ο Will «δεν μπορεί να είναι ο τέλειος εξιδανικευμένος σύζυγός της», η Pinkett Smith είπε ότι πρέπει «να μπορεί να τον αποδεχτεί όπως είναι ο άνθρωπος που είναι» για να μπορέσει το ζευγάρι να προχωρήσει.

«Πρέπει να με αποδεχτεί για τον άνθρωπο που είμαι. Και θέλουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον εκεί», πρόσθεσε.Ο Will Smith και η σύζυγός του ηθοποιός Jada Pinkett Smith παρευρίσκονται στην παγκόσμια πρεμιέρα της Disneys Aladdin στο θέατρο El Capitan στις 21 Μαΐου 2019 στο Χόλιγουντ.

Η μαμά δύο παιδιών ανέβηκε πρόσφατα στη σκηνή του Perelman Performing Arts Center της Νέας Υόρκης με την Arianna Huffington για να συζητήσουν  τα απομνημονεύματά της, “Worthy”.

Η Pinkett Smith ξεκαθάρισε επίσης μερικά πράγματα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, συμπεριλαμβανομένης της αποκάλυψης ότι αυτή και ο Will ήταν  χωρισμένοι εδώ και επτά χρόνια.

H σταρ του «Nutty Professor» είπε στο «Extra», «Μετά τα Όσκαρ, πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι έχει μείνει εκτός αφήγησης. Σταμάτησα στο βιβλίο στα Όσκαρ».

Ωστόσο, αποκαλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της «σύντροφο της ζωής» της αντί για σύζυγό της.

Οι αποκαλύψεις έρχονται μέρες αφότου η Pinkett Smith αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί ένα  διαζύγιο για το ζευγάρι, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να το κάνει.

«Έδωσα μια υπόσχεση ότι δεν θα υπάρξει ποτέ λόγος για να πάρουμε διαζύγιο. Θα τα καταφέρουμε και δεν κατάφερα να αθετήσω αυτή την υπόσχεση», είπε στο NBC την περασμένη εβδομάδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jesse Jane: Βρέθηκε νεκρή στα 43 της χρόνια η πασίγνωστη πορνοστάρ

HerNews ka

Ισραήλ: Τεράστιο κοπάδι από μέδουσες κατέκλυσε τη θάλασσα

Her News

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ανακοινώνουν το μεγάλο ταξίδι τους

Her News