HerNews.gr
Διεθνή

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ανακοινώνουν το μεγάλο ταξίδι τους

Eπειδή ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα , περνούν το καλοκαίρι τους στο Balmoral Castle δεν σημαίνει ότι έχουν αποκοπεί εντελώς από τα επίσημα καθήκοντά τους. Μάλιστα, ο βασιλιάς και η βασίλισσα, σχεδιάζουν ήδη το επόμενο ταξίδι τους.

Το επόμενο ταξίδι που θα κάνει το βασιλικό ζεύγος

Σήμερα, η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε ότι το βασιλικό ζεύγος ολοκληρώνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους τον Σεπτέμβριο. Για αυτό ανακοίνωσαν ότι θα ταξιδέψουν στη Γαλλία —Παρίσι και Μπορντό, συγκεκριμένα— όπου θα μάθουν περισσότερα για τη χώρα και τη μακροχρόνια σχέση της με το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)


Η οικογένεια μοιράστηκε τα συναρπαστικά νέα στον επίσημο λογαριασμό  στο Instagram, όπου δημοσίευσαν μια φωτογραφία του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. Η λεζάντα έγραφε: «Οι Μεγαλειότητές τους θα επισκεφθούν το Παρίσι και το Μπορντό από την Τετάρτη 20 έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, γιορτάζοντας την κοινή ιστορία, τον πολιτισμό και τις αξίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας».

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, το επερχόμενο ταξίδι θα σηματοδοτήσει την 35η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου στη Γαλλία. Από την άλλη, η βασίλισσα έχει ταξιδέψει στη χώρα οκτώ φορές για επίσημες εξόδους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Αυτή τη στιγμή το βασιλικό ζεύγος κατοικεί στο κάστρο Balmoral στη Σκωτία. Όπως φαίνεται ο βασιλιάς, ακολουθεί τα χνάρια της βασίλισσας Ελισάβετ. Η αείμνηστη μονάρχης περνούσε τα καλοκαίρια της στη βασιλική κατοικία. Αν και ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα κάνουν ένα διάλειμμα από τις επίσημες υποχρεώσεις, προβλέψαμε ότι το βασιλικό ζεύγος θα έκανε ένα ακόμη ταξίδι.

Η παρουσιάστρια του podcast Royally Obsessed Rachel Bowie μοιράστηκε λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα.«Όσο για το πώς θα περάσουν τον χρόνο τους, συνήθως υπάρχουν πολλά γυρίσματα, πικνίκ και βόλτες στην εξοχή. Βέβαια σιγά σιγά θα πρέπει να βλέπουμε τον βασιλιά και τη βασίλισσα να εμφανίζονται σε δημόσιες υποχρεώσεις τους. Ο Κάρολος αναμένεται να παρευρεθεί στους Αγώνες Highland στο Caithness στις 5 Αυγούστου και στους αγώνες Braemar στις αρχές Σεπτεμβρίου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shannen Doherty: Η καρκινοπαθής ηθοποιός προετοιμάζεται για τον θάνατό της με κίνηση που ανατριχιάζει

HerNews ka

Σεισμός Τουρκία: Βρέθηκε άλογο ζωντανό κάτω από ερείπια 21 μέρες μετά τον φονικό σεισμό

HerNews ka

Shakira: Επιστρέφει δυναμικά με νέο άλμπουμ & μια υπόσχεση σε όλες τις γυναίκες

HerNews ka