HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείτε το βίντεο που ανήρτησε στο TikTok για τον καρκίνο του μαστού στο οποίο πρωταγωνιστούν 4 γυναίκες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 25/10, ότι το πετυχημένο πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού «Φώφη Γεννηματά» επεκτείνεται.

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ο δωρεάν προσυμπτωματικός έλεγχος θα παρέχεται πλέον σε γυναίκες από 45 έως 74 ετών, από 50 έως 69 που ήταν μέχρι σήμερα.

Για το λόγο αυτό, ανήρτησε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok στο οποίο μιλούν 4 γυναίκες και στέλνουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα λέγοντας πως ο καρκίνος του μαστού είναι ιάσιμος αρκεί να γίνει έγκαιρα η πρόληψή του.

«Όταν έρθει το μήνυμα στο κινητό για δωρεάν μαστογραφία μην το αγνοήσετε, μπορεί να σας σώσει τη ζωή». Στο τέλος του βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις συγχαίρει, λέγοντας «είστε τέλειες θα το δείτε στο αποτέλεσμα».

Να σημειωθεί ότι ήδη περισσότερες από 300.000 γυναίκες έχουν κάνει αυτές τις δωρεάν εξετάσεις και πάνω από 15.000 διαγνώστηκαν με καρκίνο του μαστού σε πρώιμο στάδιο και έσωσαν τη ζωή τους.

Δείτε το βίντεο:

@kyriakosmitsotakis_ Σήμερα εγώ δεν θα σας πω τίποτα! #breastcancerawareness💕 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Αρνητικό ρεκόρ με 759 διασωληνωμένους,73 θάνατοι & 1.866 κρούσματα

Her News b

She’ s gone – Για ένα αδειανό πουκάμισο: Έκθεση με ρούχα δολοφονημένων γυναικών, μεταξύ αυτών και της Τοπαλούδη

Her News

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Αυτοκίνητο έπεσε σε απορριμματοφόρο – Νεκρή η υπάλληλος καθαριότητας

Her News