HerNews.gr
Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη γυμναστής δημοτικού μετά από καταγγελίες για παρενόχληση 50 μαθητών

Ένας 30χρονος γυμναστής σε δημοτικό σχολείο στον Ασπρόπυργο συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου. Η σύλληψη  έγινε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου μετά από καταγγελίες γονέων μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου για παρενόχληση των παιδιών τους.

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον γυμναστή για παραβίαση του άρθρου «337» για Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Για την υπόθεση ελήφθησαν 8 ένορκες καταθέσεις από γονείς μαθητών, που κάνουν λόγο για περιστατικά παρενόχλησης και μία κατάθεση από τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου.

Γιατί αξίζει να πάει στο σχολείο ένα παιδί από την ηλικία των δύο ετών; -  ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - www.noupou.gr

Όπως υποστηρίζουν οι γονείς, ο γυμναστής φέρεται να έχει «πειράξει» περισσότερους απο 50 μαθητές, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα». Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ο γυμναστής φέρεται να έχει ζητήσει από μικρά κορίτσια να καθίσουν στα πόδια του, σηκώνοντας ακόμη και την μπλούζα μιας εξ’ αυτών.

Μετά τη σύλληψη του, ο γυμναστής προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger.

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ο οποίος διέταξε ο συλληφθείς να μεταχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το ΤΑ Ασπροπύργου.

αστυνομια

Η συγκέντρωση γονέων έξω από το σχολείο

Μια ώρα πριν τη σύλληψη του γυμναστή τη Δευτέρα 6/11, πλήθος γονέων μαθητών είχε συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γονείς φέρονται να κατήγγειλαν, σύμφωνα με μαρτυρία του μεγαλύτερου παιδιού τους, ότι ο γυμναστής είχε στα πόδια του τη μικρή ανήλικη κόρη τους και της είχε κατεβάσει το μπλουζάκι στην περιοχή του στήθους, με την πρόφαση να δει σε ποιο σημείο είχε γρατζουνιστεί.

Γονιός φέρεται, επίσης, να υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος γυμναστής προβαίνει συχνά σε θωπείες και χαϊδέματα στα παιδιά, ενώ υπήρξε και γονιός που φέρεται να υποστήριξε ότι έχει δεχθεί διαμαρτυρίες από αρκετά παιδιά ότι κατά τη διάρκεια του μαθήματος γυμναστικής ο συλληφθής δεν τους αφήνει να βγουν στο προαύλιο, αλλά τους κρατούσε στην τάξη και τους γαργαλούσε χωρίς τη θέλησή τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Βάλλης: Τώρα μπορείς να γίνεις & εσύ μέλος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Μαίρη Χρονοπούλου: Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

HerNews ka

Τέμπη: «Το συναίσθημα ότι μπορεί να πεθάνω δεν μπορώ να το ξεχάσω» – Συγκλονίζει η μαρτυρία φοιτήτριας στο MEGA

Her News b