HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Τώρα μπορείς να γίνεις & εσύ μέλος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ) υπό την αιγίδα του προέδρου Γιώργου Βάλλη μεγαλώνει και αναζητά νέα μέλη, παθιασμένα με τη θάλασσα και τα yachts ώστε να στελεχώσουν το δυναμικό της ένωσης.

Με πολύ καλές απολαβές, δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, η Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ σου δίνει την ευκαιρία να ενταχθείς και εσύ στο δυναμικό της.

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Βάλλη & την ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ

Γίνε Μέλος της Ένωσής Μας και Βρες Δουλειά στον Κόσμο των Υπερπολυτελών Yachts/Θαλαμηγών με Εγγυημένο Μισθό Από 1.500€/Μήνα!

Ετοιμάσου να απογειώσεις την καριέρα σου στη θάλασσα μέσω της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων PUPYC. Αναζητάμε παθιασμένα άτομα για τη θάλασσα και τα Yachts, έτοιμα να γίνουν μέλη της δυναμικής μας κοινότητας. Στείλε το βιογραφικό σου στο info.pupyc@gmail.com ή συμπλήρωσε τη φόρμα στη διαφήμιση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Με ετήσια συνδρομή μόνο 50-70€ (αναλόγως της ειδικότητας), κερδίζεις αποκλειστική πρόσβαση σε προσλήψεις για πληρώματα θαλαμηγών, δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και ανεκτίμητες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Κάνε Εγγραφή Τώρα!
Ανοίξε τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα στον κόσμο των θαλαμηγών. Σου προσφέρουμε την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη, από την εκπαίδευση στα ναυτικά χαρτιά μέχρι τα πρώτα βήματά σου στο σκάφος. Είτε είσαι έμπειρος ναυτικός είτε νέος στον τομέα, είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα. Συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ:
https://www.pupyc.gr/epikoinonia/

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PUPYC (@pupyc_)

Γιώργος Βάλλης: Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μεσόγειος 105,4»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αντώνης Σκυλλάκος: Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος

HerNews ka

Κορωνοϊός: 1.607 κρούσματα -78 νεκροί, 847 διασωληνωμένοι

Her News b

Χαλκιδική: Σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του μπροστά στο 8χρονο παιδί τους και αυτοκτόνησε

HerNews ka