HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δεν έλαβαν πρόσκληση για τον εορτασμό των 75ων γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου

Ο πρίγκιπας Χάρι διέψευσε μια αναφορά των Sunday Times που ισχυριζόταν ότι δεν θα έδινε το παρών στα επερχόμενα 75α γενέθλια του πατέρα του, βασιλιά Κάρολου, παρά το γεγονός ότι είχε προσκληθεί.

«Σε απάντηση στους τίτλους των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, δεν υπήρξε καμία επαφή σχετικά με μια πρόσκληση για τα επερχόμενα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας», είπε ο εκπρόσωπος του Χάρι στο Messenger Monday.

«Είναι απογοητευτικό που οι Sunday Times ανέφεραν λάθος αυτήν την ιστορία».

Επιπλέον, μια βασιλική πηγή είπε στο πρακτορείο ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ «ποτέ δεν άπλωσε το χέρι» στον Χάρι.

Ο Δούκας του Σάσεξ, 39 ετών, έχει τεταμένες σχέσεις με τον πατέρα του εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 προτού εγκατασταθούν τελικά στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου ζουν τώρα με τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών, και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 2 ετών.

Ο Χάρι και ο βασιλιάς Κάρολος έγιναν ακόμη πιο απόμακροι με την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του πρώτου, «Spare» , όπου κατηγορούσε τον πατέρα του ότι έκανε αστεία για τον «πραγματικό» μπαμπά του .

«Του άρεσε να λέει ιστορίες και αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα στο ρεπερτόριό του. Πάντα τελείωνε με μια έκρηξη φιλοσοφίας… Ποιος ξέρει αν είμαι πραγματικά ο Πρίγκιπας της Ουαλίας; Ποιος ξέρει αν είμαι ο πραγματικός σου πατέρας;» έγραψε ο Χάρι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Aniston: Πιστεύει ότι θα βρει τον κατάλληλο σύντροφο έπειτα από 2 διαζύγια

HerNews ka

Μέριλ Στριπ: Διαζύγιο για την ηθοποιό μετά από 45 χρόνια γάμου

Her News

Σαγκάη: Γυναίκα έμενε έναν μήνα σε τηλεφωνικό θάλαμο με τον σκύλο της

Her News