HerNews.gr
Beauty

Bubble bob: Το κούρεμα που δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά!

Bubble bob

Το “bubble bob” είναι ένα κούρεμα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τις γυναίκες με λεπτά μαλλιά που επιθυμούν να προσθέσουν όγκο στο χτένισμά τους.

Bubble bob

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του “bubble bob” είναι οι στρογγυλεμένες άκρες του, οι οποίες προσανατολίζονται προς τα μέσα. Αυτή η τεχνική δημιουργεί ένα φυσικό αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δίνοντας όγκο και κίνηση στα μαλλιά.

Το “bubble bob” έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, ενθουσιάζοντας πολλές celebrity όπως η Zendaya και η Chiara Ferragni. Αυτό το κούρεμα προσδίδει μια μοντέρνα αίσθηση στο στυλ μας και μπορεί να είναι μια φρέσκια επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και στιλάτο.

Bubble bob: Το κούρεμα που δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά!

Για να πετύχεις το “bubble bob”, απλώς ζήτησε από τον κομμωτή σου να κόψει τα μαλλιά σου σε ένα κοντό καρέ μήκους και να στρογγυλεύει τις άκρες προς τα μέσα. Μπορείς να προσθέσεις όγκο στα μαλλιά σου με τη χρήση κατάλληλων προϊόντων styling και να δημιουργήσεις το “bubble” εφέ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν στρογγυλό βούρτσο και ένα πιστολάκι για να φουσκώσεις τα μαλλιά σου στις ρίζες και να δημιουργήσεις όγκο. Επίσης, μπορείς να παίξεις με προϊόντα όπως τον αφρό ή το σπρέι για τα μαλλιά που προσθέτουν όγκο και κίνηση.

Bubble bob

Όσον αφορά το styling, μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα για ένα casual και φυσικό αποτέλεσμα, ή να τα κάνεις ελαφρώς μπούκλες για πιο ρομαντική εμφάνιση. Επίσης, μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα hair accessories όπως κορδέλες, πιασίματα ή σούπερ μπαντάνες για να προσθέσεις προσωπικότητα στο look σου.

Το “bubble bob” είναι ένα κούρεμα που αποπνέει στυλ και μοντέρνα αισθητική. Είναι μια επιλογή που μπορεί να αναβαθμίσει το look σου και να προσθέσει έναν αέρα φρεσκάδας και νεότητας. Μην φοβηθείς να δοκιμάσεις αυτό το κούρεμα και να εξερευνήσεις τον κόσμο του “bubble bob” με τον δικό σου προσωπικό τρόπο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το χτένισμα που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο αδύνατο

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της μετά τον χωρισμό της!

HerNewskl

Hailey Bieber: 7 φορές που απέδειξε πως είναι η επιτομή της ομορφιάς!

HerNewskl