HerNews.gr
Beauty

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το χτένισμα που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο αδύνατο

Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου, ενώ έχει ιδανικές αναλογίες στο πρόσωπό της, επιλέγει πάντα χτενίσματα που αναδεικνύουν τη φυσική της ομορφιά. Πρόσφατα, επέλεξε ένα χτένισμα που δείχνει το πρόσωπό της πιο αδύνατο και που μπορεί κανείς εύκολα να υλοποιήσει μόνος του.

Το εν λόγω χτένισμα αποτελεί ένα “blast from the past” από τη δεκαετία του ’90 και αποδεικνύεται μία σωτήρια επιλογή για ένα “bad hair day”. Συνδυάζεται εξαιρετικά με ογκώδη παλτό ή γούνες, δίνοντας ένα ιδιαίτερα κολακευτικό αποτέλεσμα.

Για να δημιουργήσετε αυτό το χτένισμα, χρειάζεστε μόνο 3 λεπτά προετοιμασίας. Ξεκινήστε διαχωρίζοντας τα μαλλιά σας, και έπειτα ψεκάστε με λακ μαλλιών από το μέσο του μήκους έως τις άκρες. Χρησιμοποιήστε ένα πιαστράκι για να κρατήσετε πίσω τα λιτά μαλλιά.

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το χτένισμα που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο αδύνατο

Στη συνέχεια, ισιώστε τα μαλλιά σας και χρησιμοποιήστε ένα βούρτσι για να απομακρύνετε υπόλειμμα από κάθε τούφα πριν από τη χρήση της πρέσας ισιώματος. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνετε το σπάσιμο της τρίχας και την πιθανότητα ψαλίδας. Το σαμπουάν όγκου είναι επίσης χρήσιμο για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας.

Αθηνά Οικονομάκου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θεραπεία hifu: Η επαναστατική μέθοδος χωρίς νυστέρι που προσφέρει σύσφιγξη σε πρόσωπο & σώμα

Her News

Καροτέλαιο για μαύρισμα: Φτιάξτο μόνη σου!

Her News

Extreme Copper: Η νέα παραλλαγή του honey red της άνοιξης

HerNewskl