HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να καθαρίσετε σωστά τα ποτήρια του κρασιού σας & να έχετε την απόλυτη γευστική εμπειρία

Τα καθαρά ποτήρια κρασιού είναι απαραίτητα για να απολαύσετε πλήρως το αρωματικό προφίλ του κρασιού σας. Ακολουθήστε αυτούς τους απλούς οδηγούς για έναν αψεγάδιαστο καθαρισμό και διατηρήστε την αρμονία σε κάθε γουλιά.

1. Προετοιμασία

Ξεκινήστε με έναν ελαφρύ προπλύσιμο κάτω από ροή χλιαρού νερού. Αποφύγετε τη χρήση δυνατού απορρυπαντικού, καθώς αυτό μπορεί να αφήσει υπολείμματα που επηρεάζουν τη γεύση.

2. Καθαρισμός

Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό βούρτσι για ποτήρια κρασιού, και κινηθείτε απαλά σε κυκλικές κινήσεις εσωτερικά και εξωτερικά. Επικεντρωθείτε στη βάση και τον λαιμό, όπου συχνά συγκεντρώνονται υπολείμματα.

3. Ξέπλυμα

Ξεπλύνετε καλά τα ποτήρια με ζεστό νερό, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα απορρυπαντικού. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό για να αποφύγετε το ίχνος του ψυχρού νερού.

4. Αφήστε να στεγνώσουν ανάποδα

Τοποθετήστε τα ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων ή ανάποδα σε ένα αποστραγγιστήριο. Αυτό επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί και αποτρέπει τη συσσώρευση οσμών.

5. Αποφύγετε το Πανί

Μη χρησιμοποιείτε πανί για το στέγνωμα, καθώς μπορεί να αφήσει ίχνη ή ίνες πάνω στο ποτήρι. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες, θα διατηρήσετε τα ποτήρια σας κρασιού σε άριστη κατάσταση, εξασφαλίζοντας μια απόλυτη απόλαυση σε κάθε γεύση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

5 κανόνες του Φενγκ Σούι που μπορεί να παραβιάζετε με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας

HerNews ka

PALLETREE: O πιο δημιουργικός τρόπος να διακοσμήσετε το σπίτι σας τα Χριστούγεννα όπως βλέπουμε στο pinterest!

HerNewskl

Νιλ Πάτρικ Χάρις: Πουλάει το σπίτι του στο Χάρλεμ για 7,3εκ. δολάρια

Her News