HerNews.gr
Διεθνή

Salma Hayek: «Τα παιδιά του κόσμου σας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ»

Salma Hayek

Η Salma Hayek τιμήθηκε με το βραβείο “Giving Tree” στο φετινό Gala Baby2Baby για τη συνεισφορά της στο ίδρυμα της, που υποστηρίζει κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά στο Μεξικό.

Salma HayekSalma Hayek: «Τα παιδιά του κόσμου σας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ»

Το βραβείο απένειμε ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο οποίος την περιέγραψε ως ένα από τα πιο μαγικά πλάσματα που έχουν περπατήσει ποτέ στη γη. Η Χάγιεκ εξέφρασε τον σεβασμό της προς τον οργανισμό και τη στήριξή της προς το έργο που επιτελεί.

«Τα παιδιά του κόσμου σας χρειάζονται απεγνωσμένα, περισσότερο από ποτέ», είπε η ηθοποιός.

Salma Hayek

«Αυτός ήταν ένας θάνατος που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί μόνο με τις σωστές συνθήκες υγιεινής ή τους κατάλληλους εμβολιασμούς και μόνο με λίγα χρήματα. Ένιωσα τόσο αδύναμη, τόσο αβοήθητη, τόσο θυμωμένη, τόσο άχρηστη. αξιοπρέπεια είναι απαραίτητη – οι πάνες προσφέρουν αξιοπρέπεια, μην μπερδεύεστε.

Η αγάπη είναι απαραίτητη. Για χάρη όλων αυτών των παιδιών, και των μητέρων και των οικογενειών τους, πώς μπορούμε να πούμε “Ας αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον, ας μην υπάρχει μίσος”, πώς να διδάξουμε συμπόνια και ενσυναίσθηση σε ανθρώπους που δεν έχουν νιώσει ποτέ συμπόνια και ενσυναίσθηση από κανέναν».

Επίσης είπε πως «όλα τα παιδιά, είναι παιδιά μας. Έχουμε ευθύνη. Κρατούν στα χέρια τους το μέλλον μας. Είναι η ελπίδα μας».

Salma Hayek: Yιοθέτησε το πιο εντυπωσιακό beauty look

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Η ανακoίνωση για την εμφάνιση της στο ημίχρονο του Superbowl 2023

HerNewskl

Λεονάρντο Ντι Κάπριο & Τζίτζι Χαντίντ: Μένουν δύο συνεχόμενες νύχτες σε πασίγνωστο ξενοδοχείο – «Είναι μαζί»

HerNews ka

Κίνα: Πάνω από 90 «κόκκινοι συναγερμοί» για ακραίο καύσωνα

Her News