HerNews.gr
Διεθνή

Λόρεν Σάντσεζ: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Τζεφ Μπέζος

Η Λόρεν Σάντζες μίλησε αναλυτικά για τη ρομαντική πρόταση γάμου από τον μελλοντικό σύζυγό της Τζεφ Μπέζος, λέγοντας ότι το μέγεθος του διαμαντένιου δαχτυλιδιού την άφησε άφωνη.

Η πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια, θυμήθηκε τη στιγμή που ο ιδρυτής της Amazon έθεσε την πολύ σημαντική ερώτηση στο υπερπολυτελές ταξίδι του με γιοτ στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο.

«Όταν άνοιξε το κουτί, νομίζω ότι μαύρισα λίγο», είπε η Σάντσεζ στο τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue.Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ σε γιοτ.

Το υπέροχο δαχτυλίδι 20 καρατίων της  αξίζει  περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με όσα είπαν οι ειδικοί.

Η Σάντσεζ  πρόσθεσε ότι ο Τζεφ Μπέζος, έβαλε το δαχτυλίδι κάτω από το μαξιλάρι της – αφήνοντάς την σοκαρισμένη όταν τελικά συνειδητοποίησε ότι της ζητούσε το χέρι.

«Ακόμα σκεφτόμαστε τον γάμο, τι θα γίνει. Θα είναι μεγάλος; Θα είναι στο εξωτερικό; Δεν ξέρουμε ακόμα. Είμαστε αρραβωνιασμένοι μόλις πέντε μήνες», είπε στο δημοσίευμα.

Όταν ρωτήθηκε για το νυφικό της, η Λόρεν Σάντσες αποκάλυψε ότι έχει μερικές ιδέες για τους σχεδιαστές που θα ήθελε να χρησιμοποιήσει για το φόρεμα.

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Vogue.

Αναφέροντας τους Christian Dior, Dolce & Gabbana και Valentino ως μερικούς από τους αγαπημένους της οίκους μόδας, η μελλοντική κυρία Μπέζος είπε ότι δεν έχει πάρει καμία σταθερή απόφαση αυτή τη στιγμή.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί απίθανοι σχεδιαστές, είπε. «Μόλις έχω ένα λεπτό, θα επιβραδύνω».Η φίλη του Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσες, δημοσιεύει ένα αποπνικτικό βίντεο από το Παρίσι.

Το ζευγάρι την Κυριακή πραγματοποίησε ένα πάρτι αρραβώνων με αστέρια στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, στο σπίτι της σχεδιάστριας Diane Von Furstenberg και του μεγιστάνα των media Barry Dille.

Αστέρια όπως η Oprah Winfrey και η Barbra Streisand έδωσαν το παρών με αστέρια όπως η Kim Kardashian, ο Chris Rock και η Salma Hayek στο πάρτι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chris Noth: Eπιστρέφει μετά τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση!

HerNewskl

«Μις Υφήλιος 2021»: Η Μις Ινδία φόρεσε το στέμμα

Her News

Πάμελα Άντερσον: «Γελάω με τον εαυτό μου όταν κοιτάζομαι τον καθρέφτη»

HerNews ka