HerNews.gr
Διεθνή

Λεονάρντο Ντι Κάπριο & Τζίτζι Χαντίντ: Μένουν δύο συνεχόμενες νύχτες σε πασίγνωστο ξενοδοχείο – «Είναι μαζί»

Αφού Λεονάρντο Ντι Κάπριο και  Τζίτζι Χαντίντ εντοπίστηκαν να κάνουν πάρτι μαζί στο Χάμπτονς για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα, μια πηγή είπε στο Page Six: «Είναι μαζί».

Το ζευγάρι είχε «μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα» ενώ βρισκόταν στο Χάμπτονς το Σάββατο το βράδυ και βρέθηκαν και σε ένα άλλο πάρτι μαζί την Κυριακή.

Μια πηγή  λέει στα ξένα μέσα ότι εντόπισαν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζίτζι Χαντίντ στο πάρτι της 4ης Ιουλίου του ιδρυτή του Tao Group, Marc Packer.

«Είναι μαζί», επέμεινε ο μάρτυρας αφού τους είδε να αλληλεπιδρούν. «Ο τρόπος που μιλούσαν μεταξύ τους. . . Θα μπορούσατε να νιώσετε την ενέργεια», αποκάλυψε η πηγή.

Gigi Hadid

Το όμορφο δίδυμο πυροδότησε για πρώτη φορά τις φήμες για ραντεβού κατά τη διάρκεια  της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2022.

Εθεάθησαν σε ένα δείπνο για τον Edward Enninful της βρετανικής Vogue  στο Μιλάνο τον Φεβρουάριο , να δειπνούν  με μια μεγάλη παρέα  στη Νέα Υόρκη τον Μάιο, και  εθεάθησαν να φτάνουν χωριστά  το ίδιο βράδυ στο Chiltern Firehouse στο Λονδίνο τον Ιούνιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Δείτε την μινιμαλιστική της έπαυλη στο Λος Άντζελες αξίας 60 εκατ. δολαρίων

HerNews ka

Rebel Wilson: Αποκάλυψε με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 35 της

HerNews ka

Adele: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί χρόνια

Her News