HerNews.gr
Διεθνή

Will Smith: Ο πρώην βοηθός του ισχυρίζεται ότι τον έπιασε επ’ αυτοφώρω σε σεξουαλική επαφή με τον Duane Martin

Η προσωπική ζωή του Will Smith βρέθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, καθώς η εν διαστάσει σύζυγός του, Jada Pinkett Smith , έκανε μερικές εκπληκτικές αποκαλύψεις για την ασύνδετη σχέση τους στα νέα της απομνημονεύματα, Worthy.

Αποδεικνύεται ότι το ωστικό κύμα δεν είχε τελειώσει, καθώς ο πρώην φίλος και βοηθός του Will, Brother Bilaal , έκανε ισχυρισμούς βόμβα για σεξουαλικά μυστικά από τη ζωή του ηθοποιού.

Ο Bilaal πήγε στο Unwine με την Tasha K στο YouTube για να αφηγηθεί μια ιστορία όταν φέρεται να έπιασε στον Will Smith κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής με τον επίσης ηθοποιό και μακροχρόνιο φίλο Duane Martin.

«Ανοίγω την πόρτα στο καμαρίνι του Duane και τότε είναι που βλέπω τον Duane να κάνει πρωκτικό σεξ με τον Will» , είπε ο πρώην βοηθός του Smith στην Tasha K. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να αφομοιώσει τις πληροφορίες προτού ο Bilaal συνεχίσει με περισσότερες λεπτομέρειες.

«Υπήρχε ένας καναπές και ο Will ήταν σκυμμένος στον καναπέ και ο Duane στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε… Ήταν φόνος εκεί μέσα».Μικρογραφία βίντεο

Πώς ο αδελφός Bilaal ήξερε τόσα πολλά για τον Will και τη Jada;

Ο αδελφός Bilaal συνήθιζε να μοιράζεται έναν στενό δεσμό με τον Will Smith και μάλιστα εργάστηκε ως βοηθός του για χρόνια, δίνοντάς του μια εικόνα για την προσωπική ζωή του Smith που λίγοι άλλοι μπορούν να ταιριάξουν. Στη συνομιλία με την Tasha K, ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια της σχέσης τους, ο Will δεν ήταν φίλος του, αν και ο Bilaal επέκτεινε το κλαδί ελιάς από την άλλη.

Η εμφάνιση στην εκπομπή περιελάμβανε τον Bilaal να προωθήσει το νέο του βιβλίο, Will Smith Demonic Circle. Στο ίδιο επεισόδιο με την Tasha K, ο Bilaal μίλησε για τις σεξουαλικές επαφές του Smith και γιατί η Jada Pinkett Smith δεν ήταν ευχαριστημένη μαζί του.

Will Smith Rep Denies Allegation He Had Sex with Duane Martin

Όχι και τόσο διακριτικά, ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός δεν ήταν σε θέση να ευχαριστήσει τη Jada, καθώς δήλωσε ότι η ηθοποιός είχε συνηθίσει σε κάτι στο μέγεθος ενός «ποδιού μωρού» και ο Will ήρθε με ένα «ροζ δάχτυλο του ποδιού».

Ποια είναι η σχέση του Will Smith με τον Duane Martin;

Ο Will και ο Duane γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της διάσημης κωμικής σειράς The Fresh Prince of Bel-Air το 1993. Ο Martin πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο “It Is Better To Have Loved And Lost It” και συνέχισε να αναπτύσσει στενή φιλία με τον Smith.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Beef»: Στο στόχαστρο ο πρωταγωνιστής του Netflix Ντέιβιντ Τσο – Είναι βιαστής; Η απάντηση των δημιουργών

Her News

Britney Spears: O Sam Ashgari ισχυρίζεται ότι τον απάτησε και τον χτύπησε

HerNews ka

Twitter: Ο Έλον Μασκ άλλαξε το λογότυπο – Ήρθε το «Χ»

HerNews ka