HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ραμόνα Βλαντή: «Η Έλενα Γαλύφα είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες & δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας»

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Έλενα Γαλύφα και στις δηλώσεις που έκανε η δεύτερη για εκείνη.

«Ως τι θα μου δώσει η Έλενα Γαλύφα μία καρέκλα στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks; Δεν καταλαβαίνω. Αν μου γίνει πρόταση, εννοείται πως θα την δεχθώ. Είναι κάτι που το θέλω πολύ καιρό», δήλωσε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Και πρόσθεσε: «Εγώ σιχαίνομαι την υποκρισία. Εμένα με ρώτησαν και απάντησα πάνω σε αυτά που είχε πει εκείνη. Θέλω να την ενημερώσω ότι για ανθρώπους που ανήκουν πραγματικά στον χώρο της μόδας λέω πάντα τα καλύτερα. Αυτά τα κορίτσια δεν τα βλέπω στον χώρο της μόδας, γιατί δεν είναι στον χώρο της μόδας».

«Η Έλενα Γαλύφα είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας. Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα για αυτές τις κυρίες όπως αυτή και την Χατζηπαντελή, που δεν έχουν σπουδές, που δεν έχουν άποψη, που δεν έχουν ταλέντο, που δεν έχουν τίποτα», «Δεν είπα τίποτα για τον χαρακτήρα της, αν και θα μπορούσα. Είναι η τελευταία φορά που απαντάω», τόνισε κλείνοντας η Ραμόνα Βλαντή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για τη Φαίη Σκορδά και την τηλεθέαση

Her News

Ραμόνα Βλαντή: “Σχεδόν όλες οι κυρίες της showbiz κρατούν τσάντες μαϊμoύ”

Her News

Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη αντίδραση για τη σχέση του πρώην συζύγου της – «Είμαι τελείως αδιάφορη»

Her News